Přejít k hlavnímu obsahu

WEM: Skupiny pomalu končí

15. 12. 2009 | 19:22 Counter Strike 1.6
Už jenom jeden zápas v každé skupině a turnaj WEM v čínském městě Hangzhou bude definitivně znát postupující do playoff.
Výchozí obrázek

Už jenom jeden zápas v každé skupině a turnaj WEM v čínském městě Hangzhou bude definitivně znát postupující do playoff.

TyLoo
Foto: hltv.org
Rozhodnuto již je ve skupině A. Z té si zajistili postup AGAiN, kteří mají na kontě zatím dvě výhry a zítra na ně čekají ještě Meet Your Makers. Ti jsou na opačném konci tabulky a s turnajem se po skupinové fázi určitě loučí. Nic na tom, že ze skupiny A postupují AGAiN a TyLoo, už poslední zápas mezi AGAiN a MYM změnit nemůže. MYM se ale určitě nebudou chtít s turnajem rozloučit s nulou na kontě a tak tento zápas slibuje zajímavou podívanou.

Ve skupině B je situace stále ještě otevřená. Jistý postup už sice mají finští Power Gaming, kteří zvítězili ve všech třech svých utkáních, a poslední pozice určitě zbyde na domácí wNv.cn, který naopak všechny tři zápasy prohrál. O druhém postupovém místu se ale bude rozhodovat zítra. V přímém souboji o postup se utkají fnatic a WeMade FOX. Zatímco WMF k postupu stačí i remíza, fnatic potřebují nutně vyhrát, aby se s turnajem neloučili předčasně.

Oba zápasy jsou na programu zítra. Rozhodující zápas mezi WeMade FOX a fnatic ve 12:30 a ve 13:30 následuje souboj mezi MYM a AGAiN.

Zdroj: hltv.org
Štítky: WEM