Přejít k hlavnímu obsahu

Výherci beta klíčů Medal of Honor se stávají....

Portál PLAYzone.cz uspořádává soutěž o dva klíče k BETA verzi Medal of Honor. Kdo odpoví na všechny otázky?UPDATE 18.6. '10 21:24- Výherci prvních dvou sériových klíčů se stávají uživatelé FireTight a HEH3. Šťastně tipujícím hráčům gratulujeme a oba odkazujeme na Man1-ho, který hráčům předá jejich výhru.
Výchozí obrázek

Portál PLAYzone.cz uspořádává soutěž o dva klíče k BETA verzi Medal of Honor. Kdo odpoví na všechny otázky?

UPDATE 18.6. '10 21:24- Výherci prvních dvou sériových klíčů se stávají uživatelé FireTight a HEH3. Šťastně tipujícím hráčům gratulujeme a oba odkazujeme na Man1-ho, který hráčům předá jejich výhru.

Nejnovější hra Medal of Honor je plodem společnosti EA a navazuje na desetiletou tradici této akční FPS akce, zabývající se tématém války. Prozatím se všechny díly této série odehrávaly v době největšího světového konfliktu v dějinách lidstva, ovšem s novým dílem přichází i nová éra.

Od včerejších odpoledních hodin je možné si už zkusit zahrát multiplayerový beta test, který zaručuje hlavně akci. Do tohoto testu se prozatím mohli dostat pouze hráči, kteří si koupili rozšířenou edici Battlefield Bad Company 2. Vy nyní máte šanci získat CD klíč k betě, která začíná již 21. června.

Malá ukázka toho, co čeká na vítěze.

O společnosti Electronic Arts

Společnost Electronic Arts (EA) je americká firma zabývající se vývojem, obchodem a distribucí videoher. Firma se stala průkopníkem herního oboru na osobních počítačích a je známa svou propagací designérů a programátorů her. V současnosti jsou nejúspěšnějšími produkty herní série Need For Speed, FIFA, Medal of Honor, NHL, The Sims nebo Dragon Age.