Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE Liga - Sloty pro 96 týmů

1. 9. 2010 | 11:00 Counter Strike 1.6
Protože jsme si všimli, že máte zájem o první kvalifikační turnaj do nového ročníku GIGABYTE ligy, rozšiřujeme počet slotů na rovných osmdesát týmů.
Výchozí obrázek

Protože jsme si všimli, že máte zájem o první kvalifikační turnaj do nového ročníku GIGABYTE ligy, rozšiřujeme počet slotů na rovných osmdesát týmů.


UPDATE 1.9. 11:06 - Pro ještě větší zájem jsme se rozhodli ustanovit poslední číslici. Až devadesátšest týmů má možnost zúčastnit se kvalifikace do GIGABYTE ligy. Od teď už nebudeme nijak navyšovat, pouze kdyby se přihlásilo 116 týmů. Všem hráčům děkujeme za projevenou důvěru a doufáme, že všichni budete hrát FAIR PLAY.

Tím, že zvýšíme počet týmů na osmdesát, můžete se těšit na šestnáct skupin, ve kterých bude bojovat vždy pět celků. Zaručíme tak, že si každý z týmů zahraje minimálně čtyři zápasy, ve kterých by měl předvést to nejlepší.

Máme tu ale i pár upozornění, které byste měli mít na paměti:

Vstupy hráčů do týmu - Hráč, který nebyl členem týmu při registraci do kvalifikace, nelze přidat do týmu jinak, než že se tým odhlásí a znovu přihlásí

První hrací dny - Prvním herním dnem bude úterý. Týmy si zápasy mohou ve skupinách domluvit a odehrát je dřív. (Stejný systém jsme využili u WCG kvalifikace) Zápasy, které nebudou odehrány, budou zkontumované za stavu 0:0

Uploadování souborů - Díky vylepšenému turnajovému systému už nemusíte vehementně hledat, kam co uploadovat. Nezapomeňte ale, že ke každému zápasu je důležité přidávat screeny, statusy, přičemž IE dema a SG testy musí uploadovat všichni hráči!

První kvalifikační turnaj začíná již příští týden, druhý pak po ukončení toho prvního.

Děkujeme za pochopení a přejeme všem hodně štěstí, váš PLAYzone.cz admin tým.