Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE Liga: Důležitá data pro kvalifikaci

2. 9. 2010 | 10:37 Counter Strike 1.6
Už za týden začne první kvalifikační turnaj do nového ročníku CS 1.6 GIGABYTE ligy. Protože se vás přihlásilo strašné množství, připravili jsme si pro vás hrací týdny, během kterých byste měli své zápasy odehrát.
Výchozí obrázek

Už za týden začne první kvalifikační turnaj do nového ročníku CS 1.6 GIGABYTE ligy. Protože se vás přihlásilo strašné množství, připravili jsme si pro vás hrací týdny, během kterých byste měli své zápasy odehrát.


Prozatím se do první kvalifikace o GIGABYTE ligu přihlásilo 104 týmů, přičemž admini se rozhodli dát šanci prvním 96 celků. Celkově se tak do prvního turnaje přihlásilo minimálně 520 hráčů, což už je opravdu úctyhodné číslo.

Náš admin tým navíc vybral šestnáct předních celků, kteří budou nasazeni do první skupinové fáze. Tím pádem se tyto týmy utkají až v play off. Koho naši představitelé vybrali?

{#Česká Republika} GunRunners.eu{#Slovenská Republika} unknown players
{#Česká Republika} sEnsitive-team{#Česká Republika} SnoopyGame
{#Česká Republika} Lokomotywa Suicide{#Česká Republika} KARVINA PICO
{#Česká Republika} ROCKETS{#Slovenská Republika} clanQuare
{#Slovenská Republika} iMPEX GAMING{#Slovenská Republika} Made in Bratislava
{#Česká Republika} eXtatus{#Slovenská Republika} AVENGERS
{#Česká Republika} fellaz{#Slovenská Republika} Authority Gaming
{#Česká Republika} sweetdreamZ{#Slovenská Republika} Fofos Gaming

A teď přejděme k datům. Mimochodem, doplním, že zůstane standartní počet 96 týmů se šestnácti skupinami. Harmonogram je už tak připraven a změny by si vyžádaly komplexní obměnu celého systému.

Základní část

7.9. - 12. 9. do 22:00

7.9. - První skupinové kolo
8.9. - Druhé skupinové kolo
9.9. - Třetí a čtvrté skupinové kolo
10.9 - Páté skupinové kolo

Zápasy skupinové fáze musí všechny týmy odehrát do neděle 12.9 do 22:00. Pokud se tak nestane, budou zápasy vykontumované na stav 0:0. Zápasy je samozřejmě možno předehrávat.

Play off

13.9 - 16.9 do 22:00

13.9.

Od 20:00 první kolo WB (32)
Od 21:00 první kolo LB

14.9.

Od 20:00 druhé kolo WB (16)
Od 21:00 druhé kolo LB

15.9.

Od 20:00 třetí kolo WB (8)
Od 20:00 třetí kolo LB
Od 21:00 čtvrté kolo LB

16.9.

Od 20:00 semifinále WB (4)
Od 21:00 páté kolo LB

Jak vidíte, tým, který vyhraje ve večerním play off postupuje do dalšího kola, které se odehraje druhý den. Tým, který prohraje, naproti tomu odehraje svůj zápas o bytí a nebytí ještě ten večer.

Stalo se, že některé týmy mají víc jak sedm hráčů v sestavě. Prosíme, aby tyto týmy zkontaktovaly našeho admina Janyyho, který umaže jednoho z hráčů. Pokud se tak nestane, budou týmy nejen vyřazeny z kvalifikace, ale také potrestány.

To samé platí pro týmy, které už nyní ví, že se nemůžou turnaje zúčastnit. Pokud nebudete jevit aktivitu a budete blokovat tak spot pro jiný tým, budete vyřazeni z kvalifikace a následně i potrestáni.

Celá PLAYzone.cz přeje všem hráčům hodně štěstí v následujících zápasech.