Přejít k hlavnímu obsahu

INTEL Liga: Dnes je na programu 2. divize

7. 10. 2010 | 20:21 Counter Strike: Source
INTEL Counter-Strike: Source liga je konečně tady. Příští týden jsou na programu první zápasy a třicítku týmů čekají souboje na mapě de_train.V nedávném článku jsme si představili zápasy prvního kola třetí divize INTEL Counter-Strike: Source ligy, které startuje v úterý. O dva dny později, ve čtvrtek, jsou na programu zápasy divize druhé. Kdo narazí na koho?
Výchozí obrázek

INTEL Counter-Strike: Source liga je konečně tady. Příští týden jsou na programu první zápasy a třicítku týmů čekají souboje na mapě de_train.

V nedávném článku jsme si představili zápasy prvního kola třetí divize INTEL Counter-Strike: Source ligy, které startuje v úterý. O dva dny později, ve čtvrtek, jsou na programu zápasy divize druhé. Kdo narazí na koho?

INTEL Counter-Strike: Source Liga 2010

2. divize, 1. hrací týden

{#Česká Republika} Stip
16vs.11Om Nom Nom {#Česká Republika} 07.10.10 21:00
Detaily & Sázky
{#Česká Republika} Fortune Gaming
4vs.16ALL STARS {#Česká Republika} 07.10.10 21:00Detaily & Sázky
{#Česká Republika} Gunrunners0vs.0Bloody Army {#Česká Republika} odloženoDetaily & Sázky
{#Česká Republika} Illusion Pictures
0vs.099in1hit {#Česká Republika} odloženoDetaily & Sázky
{#Česká Republika} Souls of Battle
0vs.0TEAM5 {#Česká Republika} 10.10.10 21:00Detaily & Sázky

Zápas kola

Druhá divize čítá desítku velmi vyrovnaných týmů a zvolit zápas týdne je tak velmi těžké. Zajímavý zápas očekáváme určitě mezi týmy Stip a Om Nom Nom (ze kterých se pomalu ale jistě stávají iRonix) a také mezi Illusion Pictures a hráči z 99in1hit. Jako zápas kola jsme nakonec ale vybrali střetnutí mezi Gunrunners a Bloody Army, zejména kvůli tomu, že tyto sestavy už odtajnily své organizace a díky tomu můžeme v grafice využít jejich loga.

Gunrunners Logo

VS.

Bloody Army logo

GunrunnersVSAĎ SI!
Bloody Army

Na všechny zápasy kola si budete moci vsadit, v současné době doplňujeme všechny hráče a týmy do našeho sázkového systému. Pro zlepšení našeho informačního servisu prosíme všechny hráče, aby si co nejrychleji vyplnili v profilech svá jména a příjmení.