Přejít k hlavnímu obsahu

WGT v CS 1.6? Ano! 2v2? Cože?!

8. 10. 2010 | 23:16 Counter Strike 1.6
Známý portál Grunex přichází po roce opět s jedním z největších českých turnajů - World GameMaster Tournament 2010. Letošní specialitkou je to, že týmy nebudou bojovat ve formě 5v5.I přestože se portál opravdu činil a do jednoho z nejsledovanějších turnajů letošního roku sehnal ceny přesahující čtyřicet tisíc korun, nenaváže loňský rok na ten letošní. Česká eSuba tak nadále zůstává vítězem 5v5 World GameMasters Tournament pro rok 2009 a titul šampionů jim zůstane minimálně do příštího roku.
Výchozí obrázek

Známý portál Grunex přichází po roce opět s jedním z největších českých turnajů - World GameMaster Tournament 2010. Letošní specialitkou je to, že týmy nebudou bojovat ve formě 5v5.

I přestože se portál opravdu činil a do jednoho z nejsledovanějších turnajů letošního roku sehnal ceny přesahující čtyřicet tisíc korun, nenaváže loňský rok na ten letošní. Česká eSuba tak nadále zůstává vítězem 5v5 World GameMasters Tournament pro rok 2009 a titul šampionů jim zůstane minimálně do příštího roku.

Samotní organizátoři se hájí tím, že ve 2v2 ladderech se prohání velké kvantum hráčů, ovšem zde se nabízí otázka, "Co má číslo společného s atraktivitou turnaje?". Sám si ale myslím, že turnaj bude kvalitně obsazen a už nyní se těším, až se přední hráči zformují do dvojic a rozdají si to na LAN finále v herně BattleZone.

Systém turnaje se vůbec neliší od těch ostatních. Na stránkách portálu se nejprve odehrají online kvalifikace a vítězové se pak střetnou na LAN finále v pražské herně BattleZone. Kvalifikace proběhnou hned čtyři a vy si do deníčku můžete zapsat hned tyto datumy:

       1. online kvalifikace

16. 10. 2010

     
 2. online kvalifikace23. 10. 2010 
 3. online kvalifikace30. 10. 2010 
 4. online kvalifikace6. 11. 2010 

Offline finále se odehraje 13. listopadu v pražské herně BattleZone a postoupí na něj šestnáct nejlepších celků ze čtyř kvalifikací. Tyto týmy budou rozděleny do dvou skupin po osmi, odkud postoupí první čtyři celky. Play off se pak bude hrát stylem Single Elimination.

Maplist

de_dustde_nuke
aim_b0n0aim_sk_awp
aim_uspaim_deagle
awp_india 

Ceny

1. místo - 2x Garmin-ASUS M10
2. místo - 2x Garmin-ASUS M20
3. místo - 2x Garmin-ASUS G60

Doufáme, že se adminům podařilo sehnat fungl nové stroje, aby to nakonec nedopadlo tak jako na Quietus Day 2010, kde hráči eSuby nakonec získali rozbité a neúplné komunikátory.

Všem účastníkům letošního netradičního World GameMaster Tournament přejeme hodně štěstí a pevné nervy!