Přejít k hlavnímu obsahu

DreamHack zve SK Gaming a fnatic

9. 10. 2010 | 13:45 Counter Strike 1.6
Organizátoři DreamHack Winter pozvali duo SK Gaming-fnatic na jeden z největších turnajů letošního roku. Švédský Jönköping se už nyní může těšit na skvělé osazenstvo a evropské kvalifikace.Dva přední světové týmy se tak přidávají na stranu dánských Mortal Team Work, kteří obhajují letní titul, a Millenium, kteří vyhráli francouzskou kvalifikaci.
Výchozí obrázek

Organizátoři DreamHack Winter pozvali duo SK Gaming-fnatic na jeden z největších turnajů letošního roku. Švédský Jönköping se už nyní může těšit na skvělé osazenstvo a evropské kvalifikace.

Dva přední světové týmy se tak přidávají na stranu dánských Mortal Team Work, kteří obhajují letní titul, a Millenium, kteří vyhráli francouzskou kvalifikaci.

Kvalifikované týmy

{#Dánsko} Mortal Team Work - obhájce titulu
{#Francie} Millenium - vítězové francouzské kvalifikace
{#Švédsko} SK Gaming - Pozváni organizátorem turnaje
{#Švédsko} fnatic - Pozváni organizátorem turnaje

DreamHack se těší oblibě po celé Evropě a organizátoři vypustili do světa informaci o tom, že se po celém evropském kontinentu uskuteční hned osm kvalifikací, ze kterých vzejdou kvalifikanti a účastníci DremHack Winter.

DreamHack Winter kvalifikace

{#Dánsko} Dánsko{#Rumunsko} Rumunsko
{#Norsko} Norsko{#Turecko} Turecko
{#Evropská unie} Benelux{#Portugalsko} Portugalsko
{#Finsko} Finsko{#Španělsko} Španělsko

Navíc se chystá i kvalifikace Jižní Ameriky, která se odehraje v Peru. Organizátoři navíc oznámili, že vítězové turnaje si přijdou nejen na pěkný balík peněz, ale také na pět základních desek od společnosti MSI a nejlepší hráči turnaje si odnesou netbook MSI U160DX.

DreamHack Winter se koná v listopadu, ve dnech 25. - 28. v jednom z největších švédských měst, v Jönköpingu. Kromě výše zmíněných kvalifikací se dočkáme i BYOC kvalifikace, skrz kterou se do hlavního turnaje dostane pouze čtyři nejlepší celky.

Zdroj: HLTV