Přejít k hlavnímu obsahu

DATEL 2010

9. 10. 2010 | 20:33 Všechny hry
Tisková zpráva - Datel je velmi užitečný tvor. Mlácení hlavou do stromu povýšil na jednu z nejdůležitějších činností v lese. Kupodivu z toho ani nemá otřes mozku. Buď má skvělý tlumiče, nebo nemá mozek.
Výchozí obrázek

Tisková zpráva - Datel je velmi užitečný tvor. Mlácení hlavou do stromu povýšil na jednu z nejdůležitějších činností v lese. Kupodivu z toho ani nemá otřes mozku. Buď má skvělý tlumiče, nebo nemá mozek.

Každopádně tento pták není předmětem tohoto blogu. Tím je úplně něco jiného. Jde o prachy! Podobně jako datel mlátí palicí do stromu, redaktoři mlátí svými prsty do klávesnice. O užitečnosti datla nikdo nepochybuje, o prospěšnosti redaktorů pro naši scénu to až tak neplatí. Narozdíl od přírodních pravidel, není těm dobrým redaktorům odměnou sláva a něco na zub a naopak těm špatným není osudem smrt hladem.

Ačkoli nemám tu sílu odsoudit špatné radaktory k virtuální smrti, mám možnost odměnit ty dobré. Tedy vlastně toho nejlepšího. Ostatně tu možnost má každý.

Konec řečí, je na čase přejít k činům. Tímto ohlašuji anketu Datel 2010.

Harmonogram ankety
9.10.2010 - 24.10.2010 - Veřejná nominace
25.10.2010 - 8.11.2010 - Hlasování poroty
9.11.2010 - Vyhlášení výsledků

Hodnocené kategorie
Reportáž roku
Rozhovor roku
Blog roku
Článek roku (univerzální kategorie)
Datel 2010 (Nejlépe hodnocený redaktor bez ohledu na kategorie)

Pokyny k nominaci
Veřejná nominace probíhá formou komentáře k tomu článku.
Nominace musí mít tvar REDAKTOR - Název článku - odkaz na článek.
Nelze nominovat sebe sama!!!

Hlasování poroty
Složení poroty bude oznámeno po skončení nominační fáze. Porota bude složena zástupci více portálů a bude úměrně početná. Do poroty budou pozváni pouze lidé, kteří mají redaktorské zkušenosti a mohou tak ocenit kvalitu dané nominace.
Porota bude hlasovat pro každou kategorii zvlášť. Hlasování bude prováděno formou bodování (dle počtu nominací body 1-5 nebo 1-10).

Pravidla soutěže
Soutěže se může zůčastnit redaktor či článek spadající do kategorie (pro)gaming. Nesmí se jednat o redaktora z povolání! Článek musí být s datumem zveřejnění zasahujícím do roku 2010. Článkem se nerozumí zveřejnění videomateriálu. V případě výskytu videomateriálu v nominovaném článku, nebude tento zahrnut do celkového hodnocení samotného článku.

Ceny
Jelikož se jedná o mou soukromou iniciativu, nemohu nabídnout tolik cen, kolik bych si přál. Nicméně případným sponzorům jsou dveře otevřeny a jakékoliv ceny pro redaktory jsou vítány s povděkem. V tuto chvíli je ocenění nejlepších následující:

Datel 2010 - 500Kč
Článek roku - 200 Kč
Reportáž roku - 100 Kč
Rozhovor roku - 100 Kč
Blog roku - 100 Kč

Autorem je "Magor" Pigi

Zdroj: eSuba
Štítky: DATEL 2010