Přejít k hlavnímu obsahu

ThePísek míří do eSinge

10. 10. 2010 | 01:51 Counter Strike 1.6
Scéně dobře známý a proslulý klan ThePísek míří po delší době pod novou organizaci, tým eSinge.Štace u hostitelského týmu Dreamservers už dávno minula a nově vybudovaný ThePísek se vrátil do českých vod, aby rozvířil vlny česko-slovenské scény. Prozatím se jim to daří opravdu skvěle, nová sestava postoupila do 3.A GIGABYTE ligy a své si odehrávají i na ESL, kde právě běží první ročník CS 5on5 Premiership.
Výchozí obrázek

Scéně dobře známý a proslulý klan ThePísek míří po delší době pod novou organizaci, tým eSinge.

Štace u hostitelského týmu Dreamservers už dávno minula a nově vybudovaný ThePísek se vrátil do českých vod, aby rozvířil vlny česko-slovenské scény. Prozatím se jim to daří opravdu skvěle, nová sestava postoupila do 3.A GIGABYTE ligy a své si odehrávají i na ESL, kde právě běží první ročník CS 5on5 Premiership.

Přestup pod organizaci eSinge okomentoval následovně Milan "Striker" Švejda, "Nad přestupem pod multigaming jsme přemýšleli už nějakou dobu, podmínkou bylo dostat se do GB, a to jsme splnili. Díky eSinge máme teď větší motivaci a lepší podmínky, které zatím úspěšně dodržují. Na nás je dodržet tu druhou stranu dohody. Jako tým už se známe, protože jsme v podobné sestavě hráli dříve celkem dlouho, bohužel nám ale chybí trochu tréninku. Protože máme v plánu se objevit na příštím Mezihernovém turnaji, hrajeme 3A Gigabyte a českou ESL Premiership League, chceme na taktické a individuální stránce v příštích dnech a týdnech nejvíce zapracovat."

Sestava eSinge

{#Česká Republika} Patrik "Lechy" Lechnýř
{#Česká Republika} Milan "Striker" Švejda
{#Česká Republika} Milan "zillda" Pichlík
{#Česká Republika} Luboš "yUm" Vyterna
{#Česká Republika} Lukáš "nxn_" Hejtmánek