Přejít k hlavnímu obsahu

PlayZone se loučí s hyvlarnem, dennis nastupuje

11. 10. 2010 | 00:48 Counter Strike 1.6
Švédská sekce organizace PlayZone opět prochází změnou. S týmem se loučí Jon "hyvlarn" Edelsvärd, který se chce zaměřit na svůj osobní život.Je to teprve jen jeden měsíc, co se u PlayZone seskupila nová a nadějná sestava okolo Andrého "BARBARR" Müllera. Tým se snažil uspět především na domácí scéně, kde se zúčastnil i některých lokálních LAN turnajů, Jon se ale přestal víceméně soustředit na hru a na švédské Komplett Gamer Challenge jsme už mohli vidět novou sestavu, kde Jona nahradil další bývalý člen PlayZone, Dennis "dennis" Edman.
Výchozí obrázek

Švédská sekce organizace PlayZone opět prochází změnou. S týmem se loučí Jon "hyvlarn" Edelsvärd, který se chce zaměřit na svůj osobní život.

Je to teprve jen jeden měsíc, co se u PlayZone seskupila nová a nadějná sestava okolo Andrého "BARBARR" Müllera. Tým se snažil uspět především na domácí scéně, kde se zúčastnil i některých lokálních LAN turnajů, Jon se ale přestal víceméně soustředit na hru a na švédské Komplett Gamer Challenge jsme už mohli vidět novou sestavu, kde Jona nahradil další bývalý člen PlayZone, Dennis "dennis" Edman.


hyvlarn na World Cyber Games 2009

Hyvlarn prozradil, že se chce v nejbližší době věnovat sobě a věcem v jeho životě a kvůli tomu se i přestěhoval do norského hlavního města, Osla, kde se nabrat čerstvé síly do budoucna. "Je mnoho důvodů proč jsem skončil, ovšem vše je jen otázkou času," prozradil dánskému portálu HLTV.org. Doplnil, že "vše přišlo náhle, neměl jsem čas připravit se s PlayZone na blízký DSRack. Rozhodli jsme se tedy, že se k týmu připojí dennis, což byla asi nejlepší prozatimní volba."

Dennis se těší neobvyklé popularitě ve Švédsku, poté co byl před měsícem vyhozen z PlayZone se vrací plný sil a motivace, doufajíc, že se mu zadaří v nové sestavě. První zářez už se sestavou okolo André "BARBARR" Müllera už získal, o víkendu společně PlayZone vyhrála švédskou Komplett Gamers Challenge, když ve finále udolali své soupeře z RAGE-Gaming.

Sestava PlayZone.ZOWIE

{#Švédsko} André "BARBARR" Müller
{#Švédsko} Dennis "dennis" Edman
{#Švédsko} Tobias "pinne" Jansson
{#Švédsko} Manne "manne" Nordqvist
{#Švédsko} Finn "qp" Sjöström

Zdroj: HLTV