Přejít k hlavnímu obsahu

Jaký bude Medal of Honor?

11. 10. 2010 | 01:01 Jaký bude Medal of Honor?
Často je mi pokládaná otázka, jaký vlastně bude nový Medal of Honor. Nové vojenské putování nás zavede do koutů afghánské války, kde se jako vojáci budeme snažit probít skrz talibanské nájezdníky, kteří to do nás budou solit oblíbenými kalachy a RPG.Série Medal of Honor se po letech vrací na naše monitory a opět na nás chce vrhnout to nejlepší, co se dá v poslední době stvořit. Každý díl byl propracovaný nejen svým dějem, ale také historickými přesnostmi a my jsme se tak v roli vojáků dostali od západní fronty, až do samotného středu Velké Říše.
Výchozí obrázek

Často je mi pokládaná otázka, jaký vlastně bude nový Medal of Honor. Nové vojenské putování nás zavede do koutů afghánské války, kde se jako vojáci budeme snažit probít skrz talibanské nájezdníky, kteří to do nás budou solit oblíbenými kalachy a RPG.

Série Medal of Honor se po letech vrací na naše monitory a opět na nás chce vrhnout to nejlepší, co se dá v poslední době stvořit. Každý díl byl propracovaný nejen svým dějem, ale také historickými přesnostmi a my jsme se tak v roli vojáků dostali od západní fronty, až do samotného středu Velké Říše.

Tentokrát se ale vývojaří zaměřili na jednu z nejkontroverznějších válek, afghánskou válku. Jako příslušník jednotky Tier 1 se budete muset protlouct skrz afghánské hory plné talibanských vojáků. Skvostná grafika, skvělý příběh a nejlepší vojáci světa.

Neměli bychom ale zapomínat také na multiplayer, o který se letos postralo švédské studio DICE, ano ti z DICE, kteří vytvořili doposud nejlepší multiplayerovou hru Battlefield Bad Company 2! Jak to ale dopadne zde? Většina hráčů měla možnost zahrát si multiplayer ve dvou betách, které byly víceméně otevřené všem.

Po první, která proběhla začátkem prázdnin, se ze všech stran vrhaly špatné komentáře, někdy až superlativy těch nejhorších slov jaké kdy kdo vymyslel. Bylo tedy velkým otazníkem, jak dopadne Beta 2.0, která přinesla už skoro finální podobu multiplayeru Medal of Honor. Za sebe musím říct, že komentáře a většina ohlasů zněla dosti kladně a hodně lidí se na nový díl Medal of Honor těší.

Máte-li zájem dozvědět se o Medal of Honor nejnovější zprávy, sledujte facebook stránky Medal of Honor CZ/SK nebo si prostudujte oficiální české stránky Medal of Honor.

Štítky: Medal of Honor