Přejít k hlavnímu obsahu

Lions pozváni na KGC #2, SK nejedou

11. 10. 2010 | 01:20 Counter Strike 1.6
Organizátoři Komplett Gamer Challenge dnes pozvali druhého účastníka Komplett Gamer Challenge, švédské Lions. Ti se tak řadí po bok předních dánských a švédských týmů a zúčastní se jednoho z nejsledovanějších turnajů letošního roku.Lions se tak přidávají na seznam, kde už trpělivě čekají takové týmy jako fnatic, Mortal Team Work nebo RAGE-Gaming. Na jejich místo byli původně zamýšleni SK Gaming, ti se ale rozhodli tuto akci přeskočit a věnovat se jiným potřebám.
Výchozí obrázek

Organizátoři Komplett Gamer Challenge dnes pozvali druhého účastníka Komplett Gamer Challenge, švédské Lions. Ti se tak řadí po bok předních dánských a švédských týmů a zúčastní se jednoho z nejsledovanějších turnajů letošního roku.

Lions se tak přidávají na seznam, kde už trpělivě čekají takové týmy jako fnatic, Mortal Team Work nebo RAGE-Gaming. Na jejich místo byli původně zamýšleni SK Gaming, ti se ale rozhodli tuto akci přeskočit a věnovat se jiným potřebám.

K osmičce týmů se včera přidali i švédští PlayZone, kteří ve švédské Komplett Gamer Challenge kvalifikaci porazili své rivaly z RAGE-Gaming. Zajímavostí je, že za RAGE nastoupil bývalý hráč Meet Your Makers, Markus "Delpan" Larsson, v sestavě nahradil Samuela "Zyppe" Martinssona.

Registrované týmy na Komplett Gamer Challenge #2

{#Dánsko} Mortal Team Work
{#Dánsko} Full Gaming - p00nhandlers
{#Dánsko} Full Gaming - eXelon
{#Dánsko} Neruo
{#Švédsko} fnatic
{#Švédsko} RAGE-Gaming
{#Švédsko} PlayZone
{#Švédsko} Lions

Do hlavního turnaje se další týmy probojují skrz kvalifikaci, která se odehraje na SLAP-LIVE #21. Samotné KGC se pak odehraje koncem tohoto měsíce, přesněji 22. - 24. října, v hlavním městě dánska, v Kodani.