Přejít k hlavnímu obsahu

Rozlosovány skupiny pro DSRack #3

17. 10. 2010 | 13:55 Counter Strike 1.6
Organizátoři dánské akce DSRack #3 ve včerejších večerních hodinách vypustili do světa rozlosování skupin pro turnaj, který začíná už tento týden.Jedna z největších LAN akcí na dánské scéně se zezačátku vychvalovala pětadvacetitisícovou finanční dotací, bohužel, jak to tak bývá, vše záviselo na týmech, které by se do turnaje zapojily, přihlásily a zaplatily registrační poplatek.Organizátorům se ale nakonec přihlásilo pouhých patnáct skandinávských celků, přičemž peněžní ceny nejsou prozatím známy a všechny týmy tak čekají na oficiální vyjádření adminů.
Výchozí obrázek

Organizátoři dánské akce DSRack #3 ve včerejších večerních hodinách vypustili do světa rozlosování skupin pro turnaj, který začíná už tento týden.

Jedna z největších LAN akcí na dánské scéně se zezačátku vychvalovala pětadvacetitisícovou finanční dotací, bohužel, jak to tak bývá, vše záviselo na týmech, které by se do turnaje zapojily, přihlásily a zaplatily registrační poplatek.

Organizátorům se ale nakonec přihlásilo pouhých patnáct skandinávských celků, přičemž peněžní ceny nejsou prozatím známy a všechny týmy tak čekají na oficiální vyjádření adminů.

Skupiny pro DSRack #3

Skupina ASkupina BSkupina CSkupina D
{#Švédsko} fnatic{#Dánsko} mTw{#Švédsko} Lions{#Švédsko} RAGE-Gaming
{#Norsko} .no{#Finsko} Power Gaming{#Dánsko} Full-Gaming{#Švédsko} Playzone
{#Dánsko} XAYA{#Dánsko} DSRack{#Francie} LDLC.com{#Dánsko} teamteam (FG)
{#Dánsko} PULSIVE{#Švédsko} Crystal-Gaming{#Švédsko} Gamingplace.se 

V průběhu týdne vám přineseme podrobné zprávy jak z tohoto turnaje, tak i z Counter Strike:Source turnaje. Sledujte tedy naše stránky, kde se dozvíte o DSRack #3 nejvíce informací.

Zdroj: HLTV