Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE liga: Dust2 připraven pro další týmy

21. 10. 2010 | 16:53 Counter Strike 1.6
Další den a máme tu další porci zápasů GIGABYTE ligy. Dnes se do boje pustí především české týmy, v akci ale uvidíme i mix DEFEATERS.Hlavním lákadlem dnes budou stříbrní Team 9mm, kteří si to ve třetí lize rozdají s týmem KARVINA PICO. Hráči z Moravy mají na svém kontě už dvě výhry a vítězství nad Team 9mm by je posunul do čela 3B ligy.Do hry dnes zasáhnou i stars.gaming, jenž narazí na sestavu WULCANIX. Oba dva týmy prozatím neokusili sladkou chuť vítězství, kdo si tedy urve kousek z pozlátka dnes večer?
Výchozí obrázek

Další den a máme tu další porci zápasů GIGABYTE ligy. Dnes se do boje pustí především české týmy, v akci ale uvidíme i mix DEFEATERS.

Hlavním lákadlem dnes budou stříbrní Team 9mm, kteří si to ve třetí lize rozdají s týmem KARVINA PICO. Hráči z Moravy mají na svém kontě už dvě výhry a vítězství nad Team 9mm by je posunul do čela 3B ligy.

Do hry dnes zasáhnou i stars.gaming, jenž narazí na sestavu WULCANIX. Oba dva týmy prozatím neokusili sladkou chuť vítězství, kdo si tedy urve kousek z pozlátka dnes večer?

Slovenští DEFEATERS se dnes utkají se sestavou organizace Represents. Jak se bude "traktorům" dnes dařit bude záležet jen na nich, jedno je jisté, nebude se hrát na našem PLAYzone.cz serveru, proto sledujte naší novinku, kde HLTV na tento zápas zaručeně naleznete.

{#Česká Republika} Team 9mm0vs.0KARVINA PICO {#Česká Republika}21. 10. 2010 20:00Sázky & HLTV
{#Česká Republika} Represents0vs.0DEFEATERS {#Slovenská Republika}21. 10. 2010 21:00Sázky & HLTV
{#Česká Republika} stars.gaming0vs.0WULCANIX {#Česká Republika}21. 10. 2010 22:00Sázky & HLTV