Přejít k hlavnímu obsahu

Kyjev hostem evropského finále IEM

23. 10. 2010 | 08:38 Counter Strike 1.6
Organizátoři pátého ročníku ESL Intel Extreme Masters ve včerejších odpoledních hodinách oznámili, že se hlavní město Ukrajiny stane hostitelem pátého evropského IEM finále.Kyjevská herna známá též jako CyberSport Arena už v minulosti hostila takové akce jako Arbalet Cup Best of Four nebo letní ASUS Summer 2010. Finále Extreme Masters V bude třetí velkou akcí, která svede dohromady přední evropské celky do ukrajinského centra progamingu.Datum finálového turnaje bude oznámeno v příštích týdnech, sledujte naše stránky, kde se dozvíte nejnovější informace o turnaji.
Výchozí obrázek

Organizátoři pátého ročníku ESL Intel Extreme Masters ve včerejších odpoledních hodinách oznámili, že se hlavní město Ukrajiny stane hostitelem pátého evropského IEM finále.

Kyjevská herna známá též jako CyberSport Arena už v minulosti hostila takové akce jako Arbalet Cup Best of Four nebo letní ASUS Summer 2010. Finále Extreme Masters V bude třetí velkou akcí, která svede dohromady přední evropské celky do ukrajinského centra progamingu.

Datum finálového turnaje bude oznámeno v příštích týdnech, sledujte naše stránky, kde se dozvíte nejnovější informace o turnaji.