Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE liga: Derby eXtatus proti ROCKETS

25. 10. 2010 | 18:12 Counter Strike 1.6
GIGABYTE liga načíná čtvrtý hrací týden a hlavním lákadlem programu je "derby" mezi týmy eXtatus a ROCKETS. Komu se podaří urvat tři body dnes?Je to jen pár týdnů co nýnější sestava ROCKETS opustila organizaci eXtatus. Interní problémy, které měli hráči s představitelem celku, nakonec vyvrcholily tím nejhorším způsobem. ROCKETS se ale dařilo i bez toho, aniž by byli podporováni nějakou organizací. To eXtatus dlouho nečekali a přebrali jejich největší konkurenty, tým INSOMNIA, která v tu dobu zažívala největší boom.
Výchozí obrázek

GIGABYTE liga načíná čtvrtý hrací týden a hlavním lákadlem programu je "derby" mezi týmy eXtatus a ROCKETS. Komu se podaří urvat tři body dnes?

Je to jen pár týdnů co nýnější sestava ROCKETS opustila organizaci eXtatus. Interní problémy, které měli hráči s představitelem celku, nakonec vyvrcholily tím nejhorším způsobem. ROCKETS se ale dařilo i bez toho, aniž by byli podporováni nějakou organizací. To eXtatus dlouho nečekali a přebrali jejich největší konkurenty, tým INSOMNIA, která v tu dobu zažívala největší boom.

Jak to ale dopadne dnes? ROCKETS se krčí na posledním místě první ligy, zatímco eXtatus patří čtvrté místo jen díky horšímu skóre.

       

16vs.5
       
 eXtatus VSAĎ SI! ROCKETS 

Musíme taky upozornit fanoušky týmů ThePisek a stars.gaming, kteří odehrají svůj zápas taktéž ve 20:00! Stars.gaming se potácí na poslední příčce 3A. ligy, podaří se jim konečně zabodovat a vyhoupnout se výš?

{#Česká Republika} ThePisek0vs.0stars.gaming {#Česká Republika}25. 10. 2010 20:00Sázky & HLTV

Všem týmům přejeme hodně štěstí!