Přejít k hlavnímu obsahu

Fofos Gaming oficiálně s duem sekcí

25. 10. 2010 | 20:34 Counter Strike 1.6
Organizace Fofos Gaming oficiálně přijmula mezi sebe druhou slovenskou sekci, kterou vede Tomáš "benq1" Masaryk.Hráči ex-Authority Gaming se poprvé připojili k Fofos těsně před PGS LAN finále, kde nakonec slovenská sestava vyhrála první místo, když ve finále porazili mix DEFEATERS. Samotné vedení uznává, že s hráči nalezli společnou řeč, která nakonec vyústila v přestup celé sekce.
Výchozí obrázek

Organizace Fofos Gaming oficiálně přijmula mezi sebe druhou slovenskou sekci, kterou vede Tomáš "benq1" Masaryk.

Hráči ex-Authority Gaming se poprvé připojili k Fofos těsně před PGS LAN finále, kde nakonec slovenská sestava vyhrála první místo, když ve finále porazili mix DEFEATERS. Samotné vedení uznává, že s hráči nalezli společnou řeč, která nakonec vyústila v přestup celé sekce.

K přestupu se vyjádřil kapitán, Tomáš "benq1" Masaryk, "Netrvalo dlho a po neaktivite zo strany vedenia Authority Gaming sa nám podarilo nájsť nové zázemie. Rozhodli sme sa reprezentovať fofos.sk gaming v spolupráci so STORE96, bývalým hlavným sponzorom Authority Gaming. Dúfáme v bezproblémovú spoluprácu týchto dvoch organizacií, ktorá by sa mala odraziť v našich výsledkoch. Vedeniu ďakujem za prejavenú dôveru."

Sestava Fofos.sk Gaming STORE96

{#Slovenská Republika} Tomáš "benq1" Masaryk
{#Slovenská Republika} Stano "StaN" Levan
{#Slovenská Republika} Peter "enorm" Burík
{#Slovenská Republika} Martin "j0sse" Burík
{#Slovenská Republika} Jakub "kap1" Halás

Zdroj: gaming.sk