Přejít k hlavnímu obsahu

Datum finále evropského IEM šampionátu stanoveno

25. 10. 2010 | 21:54 Counter Strike 1.6
Organizátoři evropského šampionátu pátého ročníku ESL Intel Extreme Masters dnes stanovili datum, kdy se na Ukrajině odehraje LAN finále.Minulý týden jsme vás informovali o tom, že kyjevská CyberSport Arena bude hostit nadcházející LAN finále evropského šampionátu Intel Extreme Masters V. Je to vůbec poprvé, co tento turnaj míří mimo německé hranice.Kyjev se tedy už nyní může připravovat na předposlední víkend v lednu příštího roku, přesněji 20. - 23. ledna. Týmy, které se do finále kvalifikují, budou hrát o padesát tisíc dolarů.
Výchozí obrázek

Organizátoři evropského šampionátu pátého ročníku ESL Intel Extreme Masters dnes stanovili datum, kdy se na Ukrajině odehraje LAN finále.

Minulý týden jsme vás informovali o tom, že kyjevská CyberSport Arena bude hostit nadcházející LAN finále evropského šampionátu Intel Extreme Masters V. Je to vůbec poprvé, co tento turnaj míří mimo německé hranice.

Kyjev se tedy už nyní může připravovat na předposlední víkend v lednu příštího roku, přesněji 20. - 23. ledna. Týmy, které se do finále kvalifikují, budou hrát o padesát tisíc dolarů.