Přejít k hlavnímu obsahu

VIDEO: INTEL CSS Liga Best Frags #1

25. 10. 2010 | 23:13 Counter Strike: Source
Přinášíme vám premiérový sestřih akcí, které jste nám zaslali ze zápasů prvního a druhého týdne INTEL Counter-Strike: Source ligy. Jak vše dopadlo? Více už nás moviemaker Mysliš.Kdo očekává nějaké famózní trikové orgie s „tajmingovou“ exhibicí bude asi zklamán. Celé můvko je pojato velmi stroze. Cíl byl ukázat umění hráčů, nikoliv schopnost pracovat s Vegasem ev. AAF.
Výchozí obrázek

Přinášíme vám premiérový sestřih akcí, které jste nám zaslali ze zápasů prvního a druhého týdne INTEL Counter-Strike: Source ligy. Jak vše dopadlo? Více už nás moviemaker Mysliš.

Kdo očekává nějaké famózní trikové orgie s „tajmingovou“ exhibicí bude asi zklamán. Celé můvko je pojato velmi stroze. Cíl byl ukázat umění hráčů, nikoliv schopnost pracovat s Vegasem ev. AAF.

Také délka videa je poněkud "úsporná", ale to je dáno počtem zpracovatelných dem. Někteří hráči poslali více dem (akcí), vždy jsem zvolil akci, která mě nejvíce zaujala. Je možné, že se jejich akce objeví v jiném "čísle" BF.

Omlouvám se hráči "A.J.". Jeho demo mě stále „kopalo“ z CSS do win. A tak nebylo možné jeho akci zpracovat.

Takže doufám, že si své příznivce tato exkluzivní PZ série najde a další dema na sebe nenechají dlouho čekat.V další části bych rád ukázal alespoň 10 vašich akcí.

V souvislosti s tím bych chtěl požádat hráče o jakousi jednotnou formu zasílání. To znamená vždy demo + txt s informacemi zabalené do archivu. Je pro mě ztráta času dolovat informace napsané přímo v PM, když si stáhnu jen „holé“ demo.

Příklad popisného txt:

Franta “BUCHAR“ Pecka

Zápas:

http://www.playzone.cz/league/zapas/666

Akce:

4 HS AK + 1 HE

Tick: 150000

Ahoj u BEST Frags volume # 2

PS: V případě zájmu o všechny dema, přikládám link (popis přibalen).

http://stahuj.playzone.cz/~myslis/volume1_dema.rar