Přejít k hlavnímu obsahu

INTEL Liga: 3. divize otevře čtvrté kolo

26. 10. 2010 | 14:51 Counter Strike: Source
INTEL CS:Source liga pokračuje a hráče ve třetí divizi čeká již čtvrté kolo. Smutným faktem je, že z desítky týmů jich v soutěži pokračuje již jenom sedm.Hned tři týmy byly totiž vyřazeny. Beasts a EXPENDABLES na vlastní žádost a eRase Gaming kvůli rozpadu týmu. Doufáme, že další týmy již nebudou následovat.INTEL Counter-Strike: Source Liga 20103. divize, 4. hrací týden
Výchozí obrázek

INTEL CS:Source liga pokračuje a hráče ve třetí divizi čeká již čtvrté kolo. Smutným faktem je, že z desítky týmů jich v soutěži pokračuje již jenom sedm.

Hned tři týmy byly totiž vyřazeny. Beasts a EXPENDABLES na vlastní žádost a eRase Gaming kvůli rozpadu týmu. Doufáme, že další týmy již nebudou následovat.

INTEL Counter-Strike: Source Liga 2010

3. divize, 4. hrací týden

{#Slovenská Republika} iRonix0vs.0Luckers in Action {#Česká Republika} žolík
Detaily & Sázky
{#Česká Republika} COVERAGE0vs.0Women to Report {#Česká Republika} žolíkDetaily & Sázky
{#Česká Republika} SnoopY0vs.0Aulia {#Česká Republika} 02.11.10 21:00Detaily & Sázky

Zápas kola

Jako zápas kola jsme vybrali střetnutí mezi iRonix a Luckers in Action. Oběma týmům se dosud příliš nedařilo, ale nyní má alespoň jeden z nich šanci odpíchnout se ode dna tabulky. Kdo to nakonec zvládne?

iRonix Logo

VS.

No Logo

iRonixVSAĎ SI!
Luckers in Action

Na všechny zápasy kola si budete moci vsadit, v současné době doplňujeme všechny hráče a týmy do našeho sázkového systému. Pro zlepšení našeho informačního servisu prosíme všechny hráče, aby si co nejrychleji vyplnili v profilech svá jména a příjmení.