Přejít k hlavnímu obsahu

Velký Špalíček krotí ping

27. 10. 2010 | 01:08 Counter Strike 1.6
Valná většina fanoušků brněnské herny Velký Špalíček zaregistrovala, že se tamnímu vedení podařilo zlepšit internetové připojení.Provider dodávající blahodárnou internetovou "šťávu" je v dnešní době velmi důležitý a když se vedení brněnského Velkého Špalíčku nedávno vytasilo s novinou o změně poskytovatele internetu, většině hráčů se ulevilo na srdci.
Výchozí obrázek

Valná většina fanoušků brněnské herny Velký Špalíček zaregistrovala, že se tamnímu vedení podařilo zlepšit internetové připojení.

Provider dodávající blahodárnou internetovou "šťávu" je v dnešní době velmi důležitý a když se vedení brněnského Velkého Špalíčku nedávno vytasilo s novinou o změně poskytovatele internetu, většině hráčů se ulevilo na srdci.

České Radiokomunikace a.s. poskytly jedné z nejstarších českých heren 100mbit optiku a jejím největším zatěžkávacím testem byl říjnový CS 1.6 Mezihernový turnaj pořádaný portálem PLAYzone.cz.

Zde musíme připomenout, že doposud si hráči stěžovali na vysoké pingy, které naskočily ihned, co si někteří brněnští spoluobčané "zavolali" na asijský kontinent. Pojďme se ale podívat, co si o novém připojení myslí samotní hráči.

- "Dnes jsem měl poprvé možnost vyzkoušet si nové připojení v herně Velký Špalíček a musím říci, že jsem byl jsem velmi překvapen. Už při mé osobní rozehře na německém DM serveru ping nepřesáhl 20 a stejně tak ustál největší nápor základních skupin kdy jsem necítíl ani žádné větší výkyvy, tím myslím loss a choke. Oproti stáremu připojení je to nové jako nebe a dudy." Benedikt "WisN" Houda, hráč týmu stars.gaming

- "Tak za sebe musím říct, že nové připojení je rozhodně lepší než to dosavadní. České Radiokomunikace mají opravdu kvalitní připojení a je to vidět. Na Mezihernovém turnaji se vytíženost internetu ještě navyšuje, tudíž musím říct, že je to opravdu skvělé. Ping na servery portálu PLAYzone.cz jsem sledoval a musím říct, že stabilních 12 milisekund je senzační." Pavel "paja" Řehořek, člen týmu Lokomotywa Brno, která se zúčastnila všech Mezihernových turnajů

- "Tak musím na začátek říct, že nové připojení od Českých Radiokomunikací byl opravdu výborný krok ze strany vedení herny Velký Špalíček. Ping, který je při hraní opravdu důležitý, nám na serverech PLAYzone.cz nevyskočil nad 12 milisekund. Jednodušše řečeno, byla to prostě paráda, žádné lagy, všechno bez problémů." Ondřej "GHAZ" Svoboda, hráč týmu sweetdreamZ, kteří skončili v říjnu na druhém místě.

- "Byl jsem opravdu moc spokojený. Hra byla opravdu skvělá, plynulá, bez lagů a bez potíží, které dřív Velký Špalíček provázeli. Celkově jsme já a tým spokojeni, těšíme se na příští Mezihernový turnaj, neboť se opět uvidíme ve Velkém Špalíčku." David "sGreeN" Urbánek, kapitán sweetdreamZ

Nejen vedení Velkého Špalíčku, ale i my hráči děkujeme touto formou Českým Radiokomunikacím a.s. za možnosti, které nám poskytují. Díky nim se turnaje ve Velkém Špalíčk posunou na vyšší úroveň.

O Českých Radiokomunikacích a.s.

České Radiokomunikace a.s. působí na českém trhu již 47 let. Stabilitu společnosti dokazuje její silné zázemí a zkušenosti nabyté během dlouhé doby činnosti. České Radiokomunikace a.s. jsou největším expertem na trhu vysílacích služeb.