Přejít k hlavnímu obsahu

EFL: Druhé kolo je rozlosováno

27. 10. 2010 | 12:31 Counter Strike 1.6
Největší dívčí evropská liga ESL Female League míří do druhého a závěrečného kvalifikačního kola. I díky štěstí se ho zúčastní hned dva česko-slovenské týmy.Dívčí celek ASUS Ladies se do prvního kola ESL Female League dostaly díky tomu, že se jeden tým odhlásil z turnaje. Jejich soupeřkami byly ruské Decerto Ladies a na třímapové bitvě si s nimi česko-slovenské zástupkyně zahrály opravdu skvělý zápas. Přestože nuke vyhrály hráčky ASUS 16-2, Rusky kontrovaly na dust2 13-16. Vše nakonec rozhodl tuscan, kde se muselo dokonce prodlužovat, 19-15 pro ASUS.
Výchozí obrázek

Největší dívčí evropská liga ESL Female League míří do druhého a závěrečného kvalifikačního kola. I díky štěstí se ho zúčastní hned dva česko-slovenské týmy.

Dívčí celek ASUS Ladies se do prvního kola ESL Female League dostaly díky tomu, že se jeden tým odhlásil z turnaje. Jejich soupeřkami byly ruské Decerto Ladies a na třímapové bitvě si s nimi česko-slovenské zástupkyně zahrály opravdu skvělý zápas. Přestože nuke vyhrály hráčky ASUS 16-2, Rusky kontrovaly na dust2 13-16. Vše nakonec rozhodl tuscan, kde se muselo dokonce prodlužovat, 19-15 pro ASUS.

Druhou naší oporou v evropské lize jsou eSuba.ladies, které o se o víkendu zúčastnily Mezihernového turnaje a poprvé se jako dívčí celek dostaly do vyřazovací části. Zároveň měly to štěstí a utkaly se s ASUS Ladies, které porazily 16-6. Jak se ale bude dařit česko-slovenským hráčkám proti Evropě?

Druhé kvalifikační kolo do zimní části ESL Female League

{#Německo} SNOGARD Dragonsvs.{#Francie} Mistery/ {#Německo} VIPzz           
{#Rumunsko} maniaXvs.{#Ruská federace} need2lead.female                             
{#Francie} Team LDLCvs.{#Portugalsko} PLAYON.female 
{#Ruská federace} mousesportsvs.{#Česko + Slovensko} ASUS Ladies 
{#Německo} LeiSuRevs.{#Švédsko} unFinished 
{#Česko + Slovensko} eSuba.ladiesvs.{#Francie} We Are 5 
{#Polsko} Universal Soldiersvs.{#Německo} THC2U 
{#Španělsko} noN stoPvs.{#Ukrajina} csc.Arena.female 

Všem dívčím reprezentantům držíme palce a doufáme, že se oba dva prorvou mezi nejlepší dívčí celky Evropy.

Zdroj: ESL