Přejít k hlavnímu obsahu

Bývalá sestava Verya končí

27. 10. 2010 | 23:39 Counter Strike 1.6
Česká sestava ještě donedávna známa z působení u celku Verya končí. Tým okolo Davida "gcko" Hály se po vnitřních změnách rozhodl na čas ukončit působení na naší scéně.Bývalá sekce FROZENRIDERS dokázala před prázdninami urvat vítězství na Mezihernovém turnaji a jejich snažení a skvělých výsledků si všimla renovovaná organizace Verya. Ta si díky pětici hráčů rychle vydobila jméno na scéně a druhé místo na závěrečném World Cyber Games 2010 turnaji zakončilo skvělé letní působení tohoto týmu na scéně.
Výchozí obrázek

Česká sestava ještě donedávna známa z působení u celku Verya končí. Tým okolo Davida "gcko" Hály se po vnitřních změnách rozhodl na čas ukončit působení na naší scéně.

Bývalá sekce FROZENRIDERS dokázala před prázdninami urvat vítězství na Mezihernovém turnaji a jejich snažení a skvělých výsledků si všimla renovovaná organizace Verya. Ta si díky pětici hráčů rychle vydobila jméno na scéně a druhé místo na závěrečném World Cyber Games 2010 turnaji zakončilo skvělé letní působení tohoto týmu na scéně.

Rozpad organizace Verya ale byl jako blesk z čístého nebe. Hráči díky skvělým výkonům získali post v první GIGABYTE lize, ale i tak vnitřně cítili, že vše neklape jak má. Bratrské duo Šedů, aOBEK-raf, se nedávno dozvěděli, že s nimi v týmu nepočítají, neboť tým chtěl novou chuť a motivaci nabrat příchodem novou dvojicí hráčů. Ti ale od původního plánu upustili a když se začal s týmem eSuba připravovat Martin "zigurat" Slanec, bylo vše dokonáno.

Tým dohraje své zápasy v první lize a pokusí se dostat na LAN finále, kde by chtěli alespoň trošku zazářit a získat nový vítr do plachet.

Bývalá sestava Verya

{#Česká Republika} David "gcko" Hála
{#Česká Republika} Michal "aOBEK" Šeda
{#Česká Republika} Radek "raf" Šeda
{#Česká Republika} Martin "zigurat" Slanec
{#Česká Republika} Karel "tWEETY" Fiala