Přejít k hlavnímu obsahu

DreamHack zažije dívčí turnaj, eSuba pozvána

28. 10. 2010 | 00:26 Counter Strike 1.6
Organizátoři zimní akce DreamHack oznámili, že se letos bude konat mimojiné i dívčí turnaj. Česko-slovenská sekce eSuby byla pozvána, aby si zahrála s nejlepšími týmy světa.Přední světové týmy se sjedou na konci listopadu do švédského Jönköpingu, kde se každoročně koná největší počítačový festival DreamHack Winter. Letošní edice bude ozvláštněna tím, že se ho zúčastní i pět nejlepších světových týmů, přičemž svou pozvánku získaly i dívky z eSuby!
Výchozí obrázek

Organizátoři zimní akce DreamHack oznámili, že se letos bude konat mimojiné i dívčí turnaj. Česko-slovenská sekce eSuby byla pozvána, aby si zahrála s nejlepšími týmy světa.

Přední světové týmy se sjedou na konci listopadu do švédského Jönköpingu, kde se každoročně koná největší počítačový festival DreamHack Winter. Letošní edice bude ozvláštněna tím, že se ho zúčastní i pět nejlepších světových týmů, přičemž svou pozvánku získaly i dívky z eSuby!

"Důvod, proč jsme se rozhodli zařadit dívčí turnaj na DreamHack, je jasný. Hry by neměly mít žádnou hranici a každý, bez rozdílu barvy nebo pohlaví, by si měl vyzkoušet jaké to je hrát před řvoucím obecenstvem," prozradili organizátoři na oficiálních stránkách DreamHacku.

Pozvané týmy

{#Švédsko} fnatic
{#Česko + Slovensko} eSuba
{#Brazílie} Made in Brazil
{#Francie} Millenium
{#Ruská federace} mousesports

Turnaj ponese název DreamHack on Tour IO Female ALLSTARS a hráčky v něm budou bojovat o ceny za 4,300€. Prozatím nevíme, jestli je tento seznam týmů konečný, nebo jestli můžeme čekat další zvučná jména.

Zdroj: DreamHack