Přejít k hlavnímu obsahu

První DLC nese název Hot Zone

28. 10. 2010 | 12:23 První DLC nese název Hot Zone
Druhý listopad už je skoro tady a my už vás informovali o novém módu Clean Sweep. Ten bude pro všechny hráče Medal of Honor zdarma ovšem pro opravdové fanoušky nám EA a švédská DICE připravila další zbrusu nový mód nazvaný Hot Zone. Ten bude vycházet z konceptu "King of the Hill" a dva soupeřící týmy zde budou bojovat o dobytá území. Ten tým, který jej udrží nejdéle, vyhrává. Ke hraní byly vytvořeny dvě zcela nové mapy - Hindukush Pass a Korengal Outpost.
Výchozí obrázek
Druhý listopad už je skoro tady a my už vás informovali o novém módu Clean Sweep. Ten bude pro všechny hráče Medal of Honor zdarma ovšem pro opravdové fanoušky nám EA a švédská DICE připravila další zbrusu nový mód nazvaný Hot Zone.
Ten bude vycházet z konceptu "King of the Hill" a dva soupeřící týmy zde budou bojovat o dobytá území. Ten tým, který jej udrží nejdéle, vyhrává. Ke hraní byly vytvořeny dvě zcela nové mapy - Hindukush Pass a Korengal Outpost. Předělány byly navíc i Shahikot Valley a Hellmand Valley.

Mód Hot Zone bohužel nebude zdarma a jedná se o první placené DLC do nového Medal of Honor. Na Xbox 360 si ho hráči budou moct koupit za 800 MS bodů, na PS3 Network za 270,- Kč a na PC exkluzivně za $9.99 USD.