Přejít k hlavnímu obsahu

Je to oficiální, zigurat se vrací do eSuby

28. 10. 2010 | 22:02 Counter Strike 1.6
Vše je oficiálně potvrzeno! Český přední hráč Martin "zigurat" Slanec se po dvou letech vrací do eSuby, kde by se chtěl společně s ostatními hráči prorvat mezi špičkové evropské celky.Nikdo nezpochybňuje suverenitu týmu eSuby, která od prvních změn po květnovém DreamHacku, vyhrála opravdu všechno. Červnový a zářijový Mezihernový turnaj patřil právě jim a letní hattrick v podobě prvenství na třech různých akcích (Quietus Day, LanCraft Summer a česko-slovenská WCG kvalifikace) jen potvrdila, že tým okolo Michaela "jckl" Holého
Výchozí obrázek

Vše je oficiálně potvrzeno! Český přední hráč Martin "zigurat" Slanec se po dvou letech vrací do eSuby, kde by se chtěl společně s ostatními hráči prorvat mezi špičkové evropské celky.

Nikdo nezpochybňuje suverenitu týmu eSuby, která od prvních změn po květnovém DreamHacku, vyhrála opravdu všechno. Červnový a zářijový Mezihernový turnaj patřil právě jim a letní hattrick v podobě prvenství na třech různých akcích (Quietus Day, LanCraft Summer a česko-slovenská WCG kvalifikace) jen potvrdila, že tým okolo Michaela "jckl" Holého

POPISEK OBRAZKU
Martin "zigurat" Slanec, nejnovější úlovek eSuby

je tou nejlepší skvadrou široko daleko.

Tým ale postihly komplikace, které se s týmem tahaly už delší dobu. Petr "petras" Funk, který měl v týmu nahradit Jindřicha "jRi" Hochmana, k týmu zapadl opravdu skvěle, bohužel pracovní a školní vytížení mu nedovolilo věnovat se tolik hraní. On sám to uznal ve svém prohlášení pro stránky eSuby, "Chtěl bych poděkovat za příležitost a upřímnost, se kterou bylo se mnou jednáno. Jsem opravdu rád, že jsme za mého působení vyhráli všechny turnaje v podstatě bez zaváhání. Bohužel v evropském poli už to tak jednoduché nebylo a moje příprava na tyto zápasy evidentně nebyla dostačující." Petr ovšem od týmu neodchází, jak se hned na první pohled zdá. Přechází na pozici šestého hráče, který by měl být připraven vždy zaskočit za některého z hráčů.

Nicméně pátým pilířem se stává staro-nová tvář eSuby, Martin "zigurat" Slanec, který si své období u týmu prožil něco před dvěma lety. Mezitím si tento prvotřídní český hráč prošel týmy jako NecroRaisers a Verya, se kterými vždy slavil úspěchy.Mezi ně patří například i účast v hlavní fázi DreamHacku nebo druhé místo na World Cyber Games kvalifikaci. Martin má opět chuť hrát a je hrou opět plně pohlcen, doufáme tedy, že se nejen jemu, ale především celému týmu podaří prosadit se do evropské špičky.

Sestava eSuby

{#Česká Republika} Michael "jckl" Holý
{#Česká Republika} Tomáš "gns" Pavlič
{#Česká Republika} Tomáš "oskar" Šťastný
{#Česká Republika} David "selby" Hloch
{#Česká Republika} Martin "zigurat" Slanec

{#Česká Republika} Petr "petras" Funk - back-up

Zdroj: eSuba