Přejít k hlavnímu obsahu

fnatic ladies ve dvou, největší hvězdy odchází

30. 10. 2010 | 03:12 Counter Strike 1.6
Nejlepší evropský dívčí celek, tým fnaticMSI Ladies, se rozpadá. Stříbrné dívky z Electronic Sports World Cup 2010 opouští hned trio hráček.Sestava nejlepších hráček Evropy se pod záštitou organizace fnatic zúčastnila největších dívčích akcí roku a vždy se jim podařilo uhrát alespoň druhé místo. Týmem se ale prohnala vichřice, která odvála hned trio předních hráček.
Výchozí obrázek

Nejlepší evropský dívčí celek, tým fnaticMSI Ladies, se rozpadá. Stříbrné dívky z Electronic Sports World Cup 2010 opouští hned trio hráček.

Sestava nejlepších hráček Evropy se pod záštitou organizace fnatic zúčastnila největších dívčích akcí roku a vždy se jim podařilo uhrát alespoň druhé místo. Týmem se ale prohnala vichřice, která odvála hned trio předních hráček.

Největším překvapením je odchod Zainab "zAAz" Turkie, která byla doposud brána za nejlepší hráčku světa. Ona sama přiznala, že se chce věnovat svému životu a svým vlastním zájmům. Pro fnatic.com prozradila, "Od dnešního dne už nejsem součástí FnaticMSI. Není to lehké hrát každý den s týmem a já už ani nemám moc čas na hraní. Nemůžu věnovat celý svůj život této hře."


zAAz v době Pink Zinic (foto: ESL.eu)

Mayra "IpSa" Perez, jedna ze hráček, která v týmu zůstala, portálu HLTV.org prozradila, že druhá hráčka, která z týmu odchází je Anette "Cazzidy" Skarderud, která si doma v Norsku našla práci. Ta jí dle slov švédské hráčky bohužel neladí s treninkovým harmonogramem dívčího celku a Anette se nakonec rozhodla ukončit svou stávající kariéru. Mayra pak ještě dodala, že Sophie "inzane" Regnér, se chce naplno věnovat škole a proto se rozhodla pozastavit veškerou činnost, která souvisí s eSportem.

Před dvojicí dívek z FnaticMSI tak leží opravdu složitá cesta. Sehnat tři nové dívky bude opravdu těžké, přece jen za necelý měsíc se koná DreamHack Winter 2010, který bude vůbec poprvé hostit dívčí turnaj a dívky z australské organizace byly jedny z největších favoritek na vítězství.

Sestava FnaticMSI Ladies

{#Švédsko} Mayra "IpSa" Perez
{#Španělsko} Irene "iReNuKa" Sanchez

Zdroj: fnatic