Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE liga: Lokomotywa hraje s makeME

31. 10. 2010 | 14:20 Counter Strike 1.6
Dnešek je posledním dnem, kdy by měly všechny týmy odehrát čtvrté kolo právě probíhající GIGABYTE ligy. Některé zápasy se ale přesouvají na zítřek, proto se dnes můžeme těšit pouze ze čtyř zápasů.Prvním zajímavým zápasem je duel Lokomotywa Brno a makeME. Druholigové týmy jsou jako nebe a peklo. Hráči týmu makeME mají na svém kontě tři vítězství z posledních třech zápasů, zatímco brněnská Lokomotywa ze tří zápasů nevytěžila ani jeden bod.
Výchozí obrázek

Dnešek je posledním dnem, kdy by měly všechny týmy odehrát čtvrté kolo právě probíhající GIGABYTE ligy. Některé zápasy se ale přesouvají na zítřek, proto se dnes můžeme těšit pouze ze čtyř zápasů.

Prvním zajímavým zápasem je duel Lokomotywa Brno a makeME. Druholigové týmy jsou jako nebe a peklo. Hráči týmu makeME mají na svém kontě tři vítězství z posledních třech zápasů, zatímco brněnská Lokomotywa ze tří zápasů nevytěžila ani jeden bod.

{#Česká Republika} Lokomotywa Brno0vs.0makeME {#Česká Republika}31. 10. 2010 19:00Sázky & HLTV

Druhý druholigový zápas přinese zápas mezi novou sestavou organizace Fofos Gaming a corps.sk. Fofos jde do svého čtvrtého utkání a může využít zaváhání svého největšího rivala, týmu east, který ve svém posledním duelu prohrál.

{#Slovenská Republika} Fofos Gaming STORE960vs.0corps.sk {#Česko + Slovensko}31. 10. 2010 21:00Sázky & HLTV

Třetí liga má na dnešním programu duel mezi týmy SnoopyGame a KARVINA PICO. Tým vedený Tomášem "jAPKO" Chybou má stejně jako výše zmínění Fofos poskočit o tři body kupředu a navýšit své konto před dotírajícími DEFEATERS.

{#Česká Republika} SnoopyGame0vs.0KARVINA PICO {#Česká Republika}31. 10. 2010 21:00Sázky & HLTV

No a čtvrtým zápasem dnešního večera je duel mezi WULCANIX a Virtual World. Prvně jmenovaný tým prozatím ve třetí lize předvádí vyrovnané výkony, ale po dvou prohrách a jedné remíze se krčí na posledním místě. To Virtual World už dokázal porazit Progress a myslí dnes na další vítězství.

{#Česká Republika} WULCANIX0vs.0Virtual World {#Česká Republika}31. 10. 2010 21:00Sázky & HLTV

Jak tipujete dnešní zápasy vy?