Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE liga: Souboj titánů - eSuba proti nEph

1. 11. 2010 | 17:19 Counter Strike 1.6
Dnešní večer je už pátým v pořadí, který načíná další hrací týden. Bohužel do minulého týdne zasáhly prázdniny a většina zápasů všech čtyř lig bylo odloženo nebo odsunuto. Jedním z nich je i zápas gigantických rozměrů - souboj eSuby a nEophyte.První oficiální zápas v novém složení má před sebou eSuba. Ta před pár dny vyměnila Petra "petras" Funka za Martina "zigurat" Slance a valná většina hráčů prozatím neví, jaký skrytý arzenál nová sestava nabízí.
Výchozí obrázek

Dnešní večer je už pátým v pořadí, který načíná další hrací týden. Bohužel do minulého týdne zasáhly prázdniny a většina zápasů všech čtyř lig bylo odloženo nebo odsunuto. Jedním z nich je i zápas gigantických rozměrů - souboj eSuby a nEophyte.

První oficiální zápas v novém složení má před sebou eSuba. Ta před pár dny vyměnila Petra "petras" Funka za Martina "zigurat" Slance a valná většina hráčů prozatím neví, jaký skrytý arzenál nová sestava nabízí.

Sestava nEophyte naproti tomu nabízí už delší dobu stejnou sestavu, která kráčí za prvním místem v první GIGABYTE lize. Tomáš "zEro" Bojanovský a jeho spoluhráči s mají skvělou motivaci, díky které by mohli porazit své úhlavní rivaly. Jak tento zápas dopadne?

{#Česká Republika} eSuba14vs.16nEophyte {#Česká Republika}1. 11. 2010 20:00 - 21:00Sázky & HLTV

Dalším zajímavým zápasem je slovenský souboj mezi Cracked Gamers a Fofos Gaming. Duel týmů ze třetí ligy rozhodne o tom, kdo se usadí na špičce tabulky. Sestava okolo Erika "premijuM" Grünwalda se prozatím honosí titulem nejlepšího týmu, ovšem Cracked Gamers jim šlapou na paty a už dnes by se na Fofos mohli dotáhnout.

{#Slovenská Republika} Cracked Gamers0vs.0 Fofos Gaming {#Slovenská Republika}1. 11. 2010 22:00Sázky & HLTV

Cracked Gamers ovšem dnes čeká ještě jeden zápas. Už v osm večer odehrají dohrávku čtvrtého kola, kde na slovenské hráče čekají čeští fellaz. Pokud se Cracked podaří vyhrát tento zápas, mohou se později večer usadit na prvním místě.

{#Slovenská Republika} Cracked Gamers0vs.0fellaz {#Česká Republika}1. 11. 2010 20:00Sázky & HLTV