Přejít k hlavnímu obsahu

nEophyte vyhozeni z GIGABYTE ligy

2. 11. 2010 | 15:12 Counter Strike 1.6
S každým týmem se na našem portálu snažíme jednat v rámci fair-play. Často ovšem dochází k prohřeškům, které musíme trestat. Jsme tedy hodně udiveni, že se to stává i v týmech, které se vyznačují svou profesionalitou.
Výchozí obrázek

S každým týmem se na našem portálu snažíme jednat v rámci fair-play. Často ovšem dochází k prohřeškům, které musíme trestat. Jsme tedy hodně udiveni, že se to stává i v týmech, které se vyznačují svou profesionalitou.

Bohužel, každá liga má své chyby, každý portál někdy chybuje a každý tým někdy udělá takovou chybu, že toho pak lituje. Jsme jen lidi, ne stroje, kteří dohlíží na to, aby se všichni hráči z naší scény mohli bavit. Tým nEophyte (dříve Clanless) dostal od našich adminů začátkem září pozvánku do první GIGABYTE ligy, která znamenala nový začátek celého gamingu u nás. Nyní ovšem musíme všechny jejich fanoušky zklamat, neboť tým nEophyte nadále nebude součástí nejvyšší ligy na našem portálu.

O co vlastně jde? Už včera se vyskytly jisté spekulace, kdy byl se jménem nEophyte spojován ostřílený slovenský harcovník Ladislav "GuardiaN" Kovács. Tým eEriness, se kterým noví nEph remizovali 15-15 na mapě de_train, si po zápase vyžádal IP Log servera. IP log herního serveru potvrdil účast výše zmíněného slovenského hráče ve zmíněném ligovém zápase a admini našeho portálu byli donuceni jednat.

Admin GIGABYTE ligy Jan "Janyy" Mrázek k problému uvedl:

Ze strany eEriness byl podán protest na prošetření IP adresy hráče Fantomas. Z logu, který jsme si vytáhli, jsme zjistili IP adresu a smurfing hráče Ladislav "GuardiaN" Kovácse z týmu DEFEATERS. Neophyte dostávají dvě žluté karty za smurfing a vzhledem k tomu, že jednu žlutou už na kontě mají, dostávají i kartu červenou a jsou z ligy s okamžitou platností vyřazeni. GuardiaN dostává taktéž s okamžitou platností ban na všechny ligy (včetně CS:Source) a turnaje pořádané portálem PLAYzone.cz na dobu 4 měsíců.

Jsme velmi znechuceni z chování hráčů, kteří vystupují i na našich stránkách jako ty největší hvězdy a potom se sníží k takovémuto podvodnému chování. Pro dobro všech doufáme, že takováto situace se již nebude opakovat a nenajdou se další hráči, kteří budou riskovat konec jejich herní kariéry tím nejhorším možným způsobem.