Přejít k hlavnímu obsahu

Říjnový Top10 CS 1.6 týmů dle PLAYzone.cz

3. 11. 2010 | 01:10 Counter Strike 1.6
Portál PLAYzone.cz pokračuje se svou pravidelnou sérii hodnocení nejlepších deseti týmu na naší scéně. Tentokrát jsme se zaměřili na měsíc říjen, ve kterém týmy poměřovaly síly především v předních česko-slovenských ligách.Říjen narozdíl od předešlého září nebyl tak našlápnutý a bohatý na turnaje. Česko-slovenské týmy pomalu a jistě načnuly první ročníky dvou největších lig na naší scéně. GIGABYTE liga pořádaná naším portálem a 5on5 Premiership na portálu ESL se těší oblibě předních týmů a i díky nim se scéna pomalu a jistě ustálila. Bohužel ke konci měsíce v několika týmech došlo k velkým změnám, které možná do budoucna řádně zamíchají s naším pořadím.
Výchozí obrázek

Portál PLAYzone.cz pokračuje se svou pravidelnou sérii hodnocení nejlepších deseti týmu na naší scéně. Tentokrát jsme se zaměřili na měsíc říjen, ve kterém týmy poměřovaly síly především v předních česko-slovenských ligách.

Říjen narozdíl od předešlého září nebyl tak našlápnutý a bohatý na turnaje. Česko-slovenské týmy pomalu a jistě načnuly první ročníky dvou největších lig na naší scéně. GIGABYTE liga pořádaná naším portálem a 5on5 Premiership na portálu ESL se těší oblibě předních týmů a i díky nim se scéna pomalu a jistě ustálila. Bohužel ke konci měsíce v několika týmech došlo k velkým změnám, které možná do budoucna řádně zamíchají s naším pořadím.

   
   
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
 

Porota hodnotila dle informací, které byly každému rozeslány. Každý pak udělal vlastní žebříček, který byl ohodnocen bodovým systémem.

 
 Bodový systém je velmi jednoduchý, nejlepší tým získá 10 bodů, desátý celek získá bod 1.
 
 Žebříček pro měsíc září byl sestaven dle prvních tří hracích týdnů GIGABYTE ligy, ESL Premiership a Mezihernového turnaje.
 
   
 
1.{#Česká Republika} eSuba
Pozice týmu v žebříčku se nezměnila 
120 bodů
2.{#Česká Republika} nEophytePozice týmu v žebříčku se nezměnila
106 bodů
3.{#Česká Republika} eXtatusTým si v žebříčku polepšil 
87 bodů
4.{#Česká Republika} VeryaTým si v žebříčku pohoršil 77 bodů
5.{#Slovenská Republika} Fofos Gaming 96
Nový tým v žebříčku 60 bodů
6.{#Česká Republika} eErinessTým si v žebříčku polepšil
 51 bodů 
7.{#Česká Republika} FeW GamerSNový tým v žebříčku 44 bodů
8.{#Česká Republika} RisenTalent
Nový tým v žebříčku 40 bodů
9.{#Česká Republika} ROCKETSTým si v žebříčku pohoršil 39 bodů
10.{#Česká Republika} SnoopyGameTým si v žebříčku pohoršil 33 bodů
 
   
   
   

Za portál PLAYzone.cz hlasovali: Michal Letko, Michal Nagy, Jiří Pacovský, Zdeněk Zoul a Tomáš Kotrla. Za zástupce klanů pak: David Hála, David Mestek, Michael Holý, Petr Tomášek, Tomáš Chyba, Pavel Řehořek, Tomáš Masaryk a Ladislav Kovács.

Jaký by byl váš top10 za měsíc říjen?