Přejít k hlavnímu obsahu

Slovenská IEM kvalifikace mění pravidla

3. 11. 2010 | 14:39 Counter Strike 1.6
Slovenská část evropské Electronic Sports League se v posledních týdnech opravdu činí a kromě nového grafického rozhraní webu, mění i základní pravidla, týkající se kvalifikace do Intel Extreme Masters.Jistě si pamatuje kauzu "slovenští hráči vs. Admin tým ESL", ve které šlo o zabránění některých týmů dostat se do kvalifikace o slovenský slot v nejprestižnější evropské lize. Admini slovenské ESL nakonec vše urovnali a kvalifikaci vyhráli slovenští DEFEATERS. Od té doby uplynuly tři měsíce a vedení přišlo s úplně novými pravidly.
Výchozí obrázek

Slovenská část evropské Electronic Sports League se v posledních týdnech opravdu činí a kromě nového grafického rozhraní webu, mění i základní pravidla, týkající se kvalifikace do Intel Extreme Masters.

Jistě si pamatuje kauzu "slovenští hráči vs. Admin tým ESL", ve které šlo o zabránění některých týmů dostat se do kvalifikace o slovenský slot v nejprestižnější evropské lize. Admini slovenské ESL nakonec vše urovnali a kvalifikaci vyhráli slovenští DEFEATERS. Od té doby uplynuly tři měsíce a vedení přišlo s úplně novými pravidly.

Co nejvíce vadilo admin týmu slovenského ESL nejvíce? To, že týmy jednoho dne přijdou na jejich stránky, odehrají si otevřenou kvalifikaci a pak zase zanechají ESL za sebou. To se od nýnějška mění, neboť každý, kdo se bude chtít zúčastnit kvalifikace, musí hrát slovenský 5on5 ladder. A to je teprve začátek.

Jak si budou moct týmy zahrát v nadcházející Intel Extreme Masters kvalifikaci? Musí splňovat jednu důležitou podmínku, a to jest odehraný určitý počet zápasů na slovenském ESL ladderu. Dle vyjádření adminů je to myšleno takto, "Na mesiac 10 zápasov, takže ak kvalifikácia bude o 6 mesiacov, dostane sa do nej len tím ktorý má minimálne 60 odohraných zápasov."

Kompletní změny a pravidla

Počet slotů

Počet slotů v kvalifikaci bude flexibilní. Pokud se najde šestnáct týmů,
které budou splňovat podmínky, bude hrát kvalifikaci osm celků.

Podmínky pro vstupProzatím známe jen takové ty základní, tím je myšlená fotka, jméno
a příjmení, věk hráče, bydliště, STEAM ID a logo týmu.
Zamezení přestupůMěsíc před začátkem kvalifikace se uzavřou všechny možnosti přestupu,
admini si slibují od dodržování pravidel.
Min. a max. počet hráčůKaždý tým má neomezený počet hráčů. No honorary a inactive
hráči ovšem nesmí zasáhnout do zápasů.
Složení hráčůKaždý tým musí mít minimálně tři hráče slovenské národnosti.
Počet zápasůKaždý tým musí odehrát minimálně deset zápasů měsíčně. Pokud tedy
bude kvalifikace za šest měsíců, musí odehrát šedesát zápasů.
Dodatečná pravidlaESL Wire Anti-Cheat je povinný - nedodání = trestné body
smazání zápasu / opakování zápasu

Povinné točení dema od začátku zápasu

Všechny soubory musí být uložené na ESL

Vždy musí být uploadovány tři screeny - dva herní a jeden se statusem

Slovenská liga je spuštěná a slovenské týmy se mohou registrovat na stránkách ESL. Co si o novém kroku slovenského admin týmu myslíte vy?

Zdroj: ESL