Přejít k hlavnímu obsahu

Karrigan se připojuje k mousesports

5. 11. 2010 | 19:02 Counter Strike 1.6
Německá jednička, tým mousesports, získal do svých řad momentálně jednu z největších hvězd dánské scény. K 1.6 sekci se připojuje Finn "karrigan" Andersen.Je to už nějaký ten čas, co při tragické nehodě zemřela jedna z opor mousesports Antonio "cyx" Daniloski. Jeho místo na nějaký čas zaujala dlouhodobá podpora týmu Christian "Blizzard" Chmiel, který ihned poté co nastoupil, dokázal všem, že nadále umí střílet důležité fragy. Ten s týmem bojuje jak v domácí ESL Pro Series 17, tak i v mezinárodní Intel Extreme Masters 5.
Výchozí obrázek

Německá jednička, tým mousesports, získal do svých řad momentálně jednu z největších hvězd dánské scény. K 1.6 sekci se připojuje Finn "karrigan" Andersen.

Je to už nějaký ten čas, co při tragické nehodě zemřela jedna z opor mousesports Antonio "cyx" Daniloski. Jeho místo na nějaký čas zaujala dlouhodobá podpora týmu Christian "Blizzard" Chmiel, který ihned poté co nastoupil, dokázal všem, že nadále umí střílet důležité fragy. Ten s týmem bojuje jak v domácí ESL Pro Series 17, tak i v mezinárodní Intel Extreme Masters 5.

I přestože se Chmiel s týmem držel nějaký čas, komunita ve světě začala spekulovat o tom, kdo se v blízké budoucnosti přidá do neúplné pětice. Padala taková jména jako Filip "Neo" Kubski nebo Johan "face" Klasson, ovšem všechny tyto nápady a fantazie byly "smeteny ze stolu" již dnes. K týmu se totiž připojuje jedna z největších hvězd dánské scény, dvacetiletý Finn "karrigan" Andersen.

Jeden z největších talentů dánské scény už má na svém kontě vítězství z domácí World Cyber Games kvalifikace nebo pohár z DSRack LAN #3, kde on a jeho bývalý tým Full Gaming dokázali ve finále porazit švédské fnatic. Dánský hráč, který mluví plynule německy, v rozhovoru pro stránky mousesports prozradil, že "Doposud jsem s žádným německým týmem pořádně nehrál. Vždy jen proti a když přišla nabídka od mousesports, neváhal jsem a přijal jsem jí. Po několika dnech, kdy jsme se spolu dohadovali o budoucnosti, jsem měl jasno. Přece jen, kdo by nechtěl hrát za mousesports?"

Sestava mousesports

{#Německo} Roman "roman" Ausserdorfer
{#Německo} Manuel "Tixo" Makohl
{#Turecko} Fatih "gob b" Dayik
{#Německo} Navid "kapio" Javadi
{#Německo} Christian "blizzard" Chmiel
{#Dánsko} Finn "karrigan" Andersen

Zdroj: mouz