Přejít k hlavnímu obsahu

Hot Zone a Clean Sweep jsou online

Druhý listopad je za námi a většina hráčů už nyní netrpělivě vyčkává, až se uvolní sloty na nových serverech, které nabízí možnost zahrát si dva nové módy pro Medal of Honor.Dva nové módy v jeden den? Jeden zdarma a druhý zatraceně levný? To si snad z nás EA dělá srandu! Clean Sweep a Hot Zone jsou dva zbrusu nové přídavky ke hře Medal of Honor, která slaví úspěch po celém světě. Nevíte o čem oba dva jsou? Tak čtěte dál!
Výchozí obrázek

Druhý listopad je za námi a většina hráčů už nyní netrpělivě vyčkává, až se uvolní sloty na nových serverech, které nabízí možnost zahrát si dva nové módy pro Medal of Honor.

Dva nové módy v jeden den? Jeden zdarma a druhý zatraceně levný? To si snad z nás EA dělá srandu! Clean Sweep a Hot Zone jsou dva zbrusu nové přídavky ke hře Medal of Honor, která slaví úspěch po celém světě. Nevíte o čem oba dva jsou? Tak čtěte dál!

Clean Sweep

Eliminační mód ve kterém půjde nejvíce o sehranost se svými kolegy se bude odehrávat na dvou zcela nových mapách - Bagram Hangar a Khyber Caves. Pro lepší požitek ze hry byly upraveny i oblíbené mapy Diwagal Camp a Kabul City Ruins.

Hot Zone

Mód Hot Zone byl přejat z herního módu King of The Hill. V dalším dodatku půjde především o to, aby hráči dokázali ubránit svá dobytá území. Tento nový a vysoce adrenalinový mód lze hrát na dvou nových mapách - Hindukush Pass a Korengal Outpost. Přepracovány byly mapy Shahikot Valley a Helmand Valley.

Hot Zone je k dostání za 800 MS bodů pro Xbox, za 270,- Kč na PS3 Network a za exluzivních  €9.99 na EA Store pro PC.