Přejít k hlavnímu obsahu

Pravidelná dávka emocí z GIGABYTE ligy

7. 11. 2010 | 15:54 Counter Strike 1.6
Po dlouhém hledání jsme našli plnohodnotného moviemakera, který má chuť a čas věnovat se vám, hráčům GIGABYTE ligy. Nový tvůrce videí se bude zajímat pouze o GIGABYTE ligu, která každý týden přináší šestnáct nabušených zápasů, ty samotné přináší emoce, fragy a zase fragy.Na co se vlastně můžete těšit? Na pravidelnou dávku nabušených fragů v podání předních českých a slovenských hráčů, kteří hrají o ceny od společnosti GIGABYTE. Neváhejte tedy a posílejte své in-eye dema soukromou zprávu mé osobě ve formě:
Výchozí obrázek

Po dlouhém hledání jsme našli plnohodnotného moviemakera, který má chuť a čas věnovat se vám, hráčům GIGABYTE ligy. Nový tvůrce videí se bude zajímat pouze o GIGABYTE ligu, která každý týden přináší šestnáct nabušených zápasů, ty samotné přináší emoce, fragy a zase fragy.

Na co se vlastně můžete těšit? Na pravidelnou dávku nabušených fragů v podání předních českých a slovenských hráčů, kteří hrají o ceny od společnosti GIGABYTE. Neváhejte tedy a posílejte své in-eye dema soukromou zprávu mé osobě ve formě:

Zápas: odkaz na zápas
LIGA: odkaz na ligu
Herní týden: (mapa)
Čas fragu

Prosím tedy všechny hráče GIGABYTE ligy, aby neváhali a posílali nám své fragy za uplynulých pět týdnů!