Přejít k hlavnímu obsahu

Battlefield zdarma? Ano!

6. 11. 2010 | 18:40
Všichni jistě moc dobře znáte herní sérii Battlefield, která má milióny fanoušků po celém světě. Většina herních dílů vždy stála nějaký ten peníz, to se ovšem změnilo poté, co vyšla online mutace této oblíbené válečné hry.Battlefield Heroes sklidila úspěch především u hardcore fanoušků Battlefieldu a svým zpracováním, který spíš připomíná komiksovou hru, si získala řadu internetových ocenění. V pátek ale na londýnské konferenci došlo k novému odhalení, Battlefield Heroes dostanou pokračování, které jakoby Battlefieldu 2 vypadlo z oka!
Výchozí obrázek

Všichni jistě moc dobře znáte herní sérii Battlefield, která má milióny fanoušků po celém světě. Většina herních dílů vždy stála nějaký ten peníz, to se ovšem změnilo poté, co vyšla online mutace této oblíbené válečné hry.

Battlefield Heroes sklidila úspěch především u hardcore fanoušků Battlefieldu a svým zpracováním, který spíš připomíná komiksovou hru, si získala řadu internetových ocenění. V pátek ale na londýnské konferenci došlo k novému odhalení, Battlefield Heroes dostanou pokračování, které jakoby Battlefieldu 2 vypadlo z oka!

Všichni se sice klepeme a očekáváme novinky o blížícím se Battlefieldu 3, valnou většinu komunity ale nový Battlefield PLAY4FREE doslova nadchnul. Hra, která bude vycházet z konceptu výše zmíněných Heroes, bude dle slov vývojářů mixem mezi Battlefield 2 a Bad Company 2. Těšit se tak můžeme na souboje amerických a ruských jednotek, které si to budou rozdávat uprostřed měst, bojové tanky, helikoptéry a hlavně na nové zbraně.

Na co se tedy můžeme těšit a co už víme?

- Beta nového Battlefieldu začíná už na konci tohot měsíce, tedy 30. 11. 2010
- Zájemci se mohou přihlásit na oficiálních stránkách hry
- Plná verze hry by měla opustit beta stádium na jaře 2011
- Hráči budou ve hře sbírat válečné zkušenosti, za něž si budou moct poté koupit i lepší zbraně a vybavení
- Na každý server by se mělo vejít až 32 hráčů
- Pro hráče by mělo být připraveno až 16 vozidel, včetně vrtulníků a tanků
- Byl vytvořen zcela nový engine čtvrté generace (1. BF2, 2. BF2142, 3. BFH, 4.BP4F)
- Zbraně, povolání a armády budou dle Bad Company 2. RPG systém pak dle Battlefield Heroes
- Tým, který pracoval na Heroes bude i pracovat na tomto novém díle. Těšit se tak můžeme na zcela unikátní zvuky a pohyby
- Peněženka Battlefunds, která funguje v Heroes bude fungovat i v Play4free
- Plně upravitelná postava, možnost zakoupení věcí v obchodě
- Můžeme se těšit na nový mód, který vychází z konceptu Capture the Flag
- A co je na této hře nejlepší? Že půjde rozjet i na starších počítačích a bude mít nanejvýš okolo 500mb!

Podívejte se i na nejnovější trailer, který k nám přes kanál La Manche dorazil:

Nezapomeňte se také podívat na facebook stránky česko-slovenské komunity Battlefieldu, kde seženete nejen podropné informace, ale také screeny ze hry!