Přejít k hlavnímu obsahu

Cracked Gamers se rozpadá sestava

6. 11. 2010 | 19:53 Counter Strike 1.6
Česká organizace Cracked Gamers, která doposud disponovala přední slovenskou CS 1.6 sekcí, se musí poohlídnout po novém týmu. Sestava okolo Lukáše "letko" Šimona se totiž rozpadá.Jedna z nejlepších slovenských sestav se naposledy představila všem svým fanouškům na LAN finále Progamingshop ligy, které uspořádal slovenský portál undzwei.eu. Nyní již bývalá sestava Cracked Gamers zde obsadila třetí místo a vyhrála pět myší značky Roccat. Kdo v té době ale mohl tušit, že se tým pomalu a jistě rozpadá?
Výchozí obrázek

Česká organizace Cracked Gamers, která doposud disponovala přední slovenskou CS 1.6 sekcí, se musí poohlídnout po novém týmu. Sestava okolo Lukáše "letko" Šimona se totiž rozpadá.

Jedna z nejlepších slovenských sestav se naposledy představila všem svým fanouškům na LAN finále Progamingshop ligy, které uspořádal slovenský portál undzwei.eu. Nyní již bývalá sestava Cracked Gamers zde obsadila třetí místo a vyhrála pět myší značky Roccat. Kdo v té době ale mohl tušit, že se tým pomalu a jistě rozpadá?

Dle stránek Cracked Gamers má hned trio hráčů namířeno do jiných organizací, zatímco dosavadní leader Lukáš "letko" Šimon a L´uboš "muhammad" Husár se rozhodli sestavit nový, konkurence schopný tým.

Vedení týmu tato změna šokovala nejvíce, sami přiznávají, že takovéto chování je opravdu neskutečné. "Pro mě osobně je to o to větší rána, že jsem jel kluky podpořit 16.10. na Slovenskou U2 PGS Final LAN a hradil jim veškeré náklady spojené s cestou, jelikož jsem dva členy vezl a tři měli placenou cestu vlakem přes celé Slovensko do Nitry. Človek má za to, že když už tu je tým co kluky konečně podpoří, poskytne jim dobré zázemí a hrazení prostředků na offline akcích, tak očekává nějakou vděčnost. Jsem z toho rozpadu rozčarovaný, protože každý tu mává, jak československé esport týmy nic neplní a pak když je tu jeden z mála týmu co má zájem podporovat progaming, tak mu podkopnou nohy vlastní hráči." řekl Daniel "TuFu" Kroulík.

Bývalá sestava Cracked Gamers

{#Slovenská Republika} Lukáš "letko" Šimon
{#Slovenská Republika} L´uboš "muhammad" Husár
{#Slovenská Republika} Richard "hmxcile" Cuper
{#Slovenská Republika} Martin "Ch1ppy" Tihelka
{#Slovenská Republika} Roland "esqo" Katona