Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE liga: Snoopy proti DEFEATERS o čelo

9. 11. 2010 | 12:01 Counter Strike 1.6
Už dnes od 19:00 se odehraje jeden z nejzajímavějších zápasů letošního ročníku GIGABYTE ligy. Čeští SnoopyGame narazí na mapě de_train v souboji o čelo 3B. ligy na slovenské DEFEATERS.Jistě jste všichni postřehli, co všechno se událo minulý týden. Český celek nEophyte, který oznámil velký návrat, se dostal do problémů poté, co za Romana "Fantomas" Bobčíka zaskočil slovenský hráč Ladislav "GuardiaN" Kovács. Sestava byla vyhozena a slovenský plejer obdržel čtyřměsíční BAN, který mu zakazuje nastoupit v jakkékoliv lize na našem portálu.
Výchozí obrázek

Už dnes od 19:00 se odehraje jeden z nejzajímavějších zápasů letošního ročníku GIGABYTE ligy. Čeští SnoopyGame narazí na mapě de_train v souboji o čelo 3B. ligy na slovenské DEFEATERS.

Jistě jste všichni postřehli, co všechno se událo minulý týden. Český celek nEophyte, který oznámil velký návrat, se dostal do problémů poté, co za Romana "Fantomas" Bobčíka zaskočil slovenský hráč Ladislav "GuardiaN" Kovács. Sestava byla vyhozena a slovenský plejer obdržel čtyřměsíční BAN, který mu zakazuje nastoupit v jakkékoliv lize na našem portálu.

Dnes by se ovšem jeho um DEFEATERS velice hodil, mapa de_train je nejlepší mapou slovenského celku a GuardiaN-ovo AWM na tomto "hřišti" vždy našlo uplatnění. Jak si ale s menší výhodou poradí čeští SnoopyGame?

{#Česká Republika} SnoopyGame15vs.15DEFEATERS {#Slovenská Republika}9. 11. 2010 19:00Sázky & HLTV

Komu fandíte vy? Máte svého favorita? Tak zavítejte do našich sázek!