Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE liga: Baráž o místo ve druhé lize

3. 12. 2010 | 15:13 Counter Strike 1.6
Přinášíme žhavou novinku hned pro dva třetiligové celky. Jelikož byli z první ligy vyřazeni hráči nEophyte, uvolnilo se jedno místo ve druhé lize. Týmy Cracked Gamers a SnoopyGame stojí před nabídkou, která se neodmítá.3. 12. 2010 14:46 - Na následující pondělí od 20:00 je domluven barážový zápas mezi We own all a ex-Cracked Gamers. Komu budete fandit vy? Nezapomeňte navštívit naše sázky!
Výchozí obrázek

Přinášíme žhavou novinku hned pro dva třetiligové celky. Jelikož byli z první ligy vyřazeni hráči nEophyte, uvolnilo se jedno místo ve druhé lize. Týmy Cracked Gamers a SnoopyGame stojí před nabídkou, která se neodmítá.

3. 12. 2010 14:46 - Na následující pondělí od 20:00 je domluven barážový zápas mezi We own all a ex-Cracked Gamers. Komu budete fandit vy? Nezapomeňte navštívit naše sázky!

První i druhá liga už má svou základní část dávno za sebou a nám zde vznikla jedna nepříjemná situace. Kvůli červené kartě, kterou nEophyte v průběhu sezóny obdrželi, se uvolnilo ve druhé lize místo. Vítězné týmy ze třetí A i B ligy postoupí do druhé ligy bez jakýchkoliv problémů, jejich pronásledovatelé, tedy týmy umístěné na druhých místech, se mohou utkat v baráži o tento volný spot.


Konečná tabulka 3A. GIGABYTE ligy

Mluvíme zde prozatím o týmech Cracked Gamers a SnoopyGame, kterým přímý postup unikl v posledním kole ligy. Oba týmy tak nyní mají šanci dostat se mezi osm druholigových celků jen díky tomu, že vyhrají BO3 zápas.


Konečný stav 3B. GIGABYTE ligy

Budeme rádi, pokud se kapitáni týmů domluví na datu odehrání této baráže, která určitě zpestří právě probíhající rok. Poté, co se domluví oba týmy, prosíme o zpětné kontaktování hlavního admina Janyy-ho, se kterým se domluví veškerá medializace onoho zápasu.

Oběma týmům držíme palce a doufáme, že tuto nabídku přijmete s plným nadšením a odhodláním. Váš PLAYzone.cz admin tým.