Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE liga: Team 9mm poráží SnoopyGame

26. 11. 2010 | 00:53 Counter Strike 1.6
Základní část naší 3B GIGABYTE ligy je pomalu u konce. Už dnes v devět hodin večer na sebe narazí v důležitém zápase hráči SnoopyGame a Team 9mm, kteří ještě mohou citelně zasáhnout do osudu prvních dvou týmů.26. 11. 2010 0:43 - Team 9mm poráží 16-12 Snoopy a posílá do druhé ligy slovenské DEFEATERS! Před Snoopy tak leží poslední zkouška jak se do druhé ligy dostat, o tom ale už brzy zase na našich stránkách.
Výchozí obrázek

Základní část naší 3B GIGABYTE ligy je pomalu u konce. Už dnes v devět hodin večer na sebe narazí v důležitém zápase hráči SnoopyGame a Team 9mm, kteří ještě mohou citelně zasáhnout do osudu prvních dvou týmů.

26. 11. 2010 0:43 - Team 9mm poráží 16-12 Snoopy a posílá do druhé ligy slovenské DEFEATERS! Před Snoopy tak leží poslední zkouška jak se do druhé ligy dostat, o tom ale už brzy zase na našich stránkách.

Slovenští DEFEATERS a všichni jeho fanoušci se mohou dnes večer upnout ke svým monitorům. Team 9mm totiž vyzve hlavního konkurenta slovenského celku, tým SnoopyGame. Pokud by totiž prvně jmenovaný celek vyhrál, ponechal by na prvním místě právě DEFEATERS, kteří by se tak stali součástí 2. ligy.

Jasným favoritem tohoto zápasu jsou ale SnoopyGame, kteří ve své sestavě přivítali italského hřebce Lumíra "Demo" Skotnicu, jenž nahradí svého kolegu a souputníka Ondru "Endruu" Pitáka.

{#Česká Republika} Team 9mm16vs.12SnoopyGame {#Česká Republika}25. 11. 2010 21:00Sázky & HLTV

Komu fandíte vy a komu budete držet palce? Snoopy nebo Team 9mm?

Pro všechny zájemce o baráž do nadcházejícího ročníku, máme skvělou zprávu. Už příští týden se dozvíte veškeré podrobné informace o kvalifikaci, která proběhne v lednu příštího roku. Společně s těmito informacemi zveřejníme postup a datum play off, které plynule naváže na základní část.