Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone liga: 2. kolo coverage

30. 11. 2010 | 15:29 Warcraft 3
Výchozí obrázek

 Stránka ligy ][  Admin team ][ 1.divize ][ 2.divize ][ 3.divize ][ 4.divize ][ PLAYzone sázky



Podle pra
videl z 15.11. (viz úplná pravidla) byli během posledního týdne diskvalifikováni 4 jména hráčů za inactivitu. Další podrobnosti ohledně těchto hříšníků jsou nínže pod tímto odstavcem. Dále se Matros rozhodl ukončit své působení v lize a odstoupil - to nám už dělá 5 leaverů. Do ligy byli nasazeni 3 noví hráči, kteří projevili zájem hrát, ale nestihli pochytit registrace. Jinak se to taky jde říct, že jsme se zbavili plevele a nahradili jsme ho kvalitním materiálem, proto by měl být průběh ligy více čistý. Nicméně i tak očekáváme další jména, která budou diskvalfikována toto pondělí (i za ně už je naplánovaná náhrada - Stehell, Root a "friend od Azawala"). Nezbytně ale prosíme, aby se neodehrané zápasy ve 4. skupině co nejdříve odehráli a nenarušoval se tak harmonogram ligy, vše v této lize je o slušnosti a domluvě, děkujeme za pochopení. Nezapomeňte si vsadit na PLAYzone na již vypsané kursy pro jednotlivé budoucí zápasy!

daavO - diskvalifikován, červená karta (1.divize)
k4RkL - diskvalifikován, náhrada Thunderen (4.divize)
Theps - diskvalifikován, náhrada dla (4.divize)
†BROKY† - diskvalifikován, červená karta (2.divize)
Matro - odstoupil, náhrada smD.Cejen (3.divize)

nouname - diskvalifikován, náhrada Styl-Tommy (4.divize)
EcHo.myst3ry - diskvalifikován, náhrada Stehlina (4.divize)
Elfi - diskvalifikován, náhrada Root (3.divize)



1. Divize

{#Česká Republika} Ajvory [2:0] Sweetb {#Česká Republika} rep download (APM fight: 141:180)

RND (NE) vs OC, mapa EI. Ajvory hraje klasiku, AoW creep DH, Sweet fast tech s kemp věžkama a bladem. Na začátku se snaží natauntovat creepy na AoW, ale failne. Když mu vyskočí BM, běží pozabíjet pár bludiček. Ajvory si jich většinu ochrání, a postaví z moonwells bariéru, čímž zabrání možnému pozdějšímu nečekanému masakru bludiček. V t2 staví sweet dvě bestiárky a Ajvory jednu talonárnu, bere Beasta a podaří se mu bestiárnu zničit. Sweet se mezitím snaží probít blademasterem skrz moowell, v čemž se mu chystá pomoct wywka a dva peóni stavějící věže. Ajvory má DH1 BM1 archerku a talona. Zničí i druhý zvířetník a vrací se zpět, tower push odráží asi ve chvíli, kdy Sweetovi vylézá SH. Ajvory podniká menší creep, zatím co čeká na t3 a armádičku talonů, sweet bez t2 budov se mu v tom snaží jakkoliv zabránit. To ho stojí blademastera. Snaží se dostavět aspoň spirit lodge, ale sotva ho má, Ajvory mu ho ničí právě příchozím pushem s talonama a AoW, právě na opravování Lodge dá Sweet většinu peněz, a nemá na walkery. Každopádně sweet pěkně zabije Beasta, kterého surroudne peonama mezi budovama. Zbytek hry je už jen čekání, než Ajvorymu přiletí chymky a všecko nezničí. Jenom jedna zajímavost, Ajvorymu ta jedna archerka přežila celou hru : )

RND (UD) vs OC, mapa TS. Ajva jede build na pavouky, Sweet se tentokrát chystá použít i Grunty, takže hraje klasiku. Oba creepnou laborku, Sweet pak přichází na harrash, kde přichází o Grunta, aniž by cokoliv zabil. vOsh trošku pokempí, protože správně tuší, že Blejdmástr je blízko, dojede mu t2, kupuje lebku, akolytu a liche s shieldem, a jde věžovat. O prvního akolytu sice přijde, ale i tak ho vymění velmi výhodně. Sweet zvolil jako druhého hrdinu TC, kterého chtěl creepnout a proto má auru místo toho, co by měl mít. Protože ho ork pořád focusuje, bere DK na třetím lvlu death pact, kterým spálí druhého akolytu... zbytek hry je takovej divnej kemp, kde se navzájem odstřelují věžky a katasy s voukama a věžkama, tím že ajva má coil lvl1 není schopnej ani pořádnýho focusu, ale pak Sweet špatně odhadne situaci (nebo to už prostě nechtěl protahovat zbytečně) a ztrácí všechnu obranu a hra končí.

{#Česká Republika} Yurnero [2:0] G3orgig {#Česká Republika} rep download 

K tomuto nejde nic napsat. První game trvala 3 sekundy a druhá game o sekundu déle. G3orgig věnoval freewin Yurnerovi. Dle zdrojů zde v komentářích prý na tomto G3orgig trval a tak oba hráči aspoň zapnuli war3.exe.

{#Česká Republika} IceLoad [1:1] Gildor {#Česká Republika} rep download (APM fight: 151:104)

První game na EI, oba hráči volí main race, takže Gildor rozjíždá klasiku s voukama a human své footy. AM si creepne Mercenary Camp a už je na 2 levlu, zatímco undead si dělá své zelené. O chvíli později už je human na 3ce a jde stavět expanzi, zrovna když to Gildor scoutuje. A jde se bušit. Padne jeden foot a healer troll a Gildor vymění bojové fronty - útočí na humanskou mainu. Padne zde další healer troll a undead se vrací k první bojové zóně. Padne další foot a Gildor je nucen se svým polomrtvým DK se stáhnout. Humanská expanze už stojí a následují další 4 minuty creepování než dojde k dalšímu střetu, kde už jsou levely vyrovnané. IceLoad zase vyhrává na herofocus a Gildor portuje. 4lvl DK, 1lvl Lich a 1lvl DR se s 5 voukama a 2 destry řítí na humanskou expanzi. Human by se neměl jak ubránit, kdyby nedoběhl a nehodil kladivo na DK podporované věžmi - následuje další TP. Gildor neváhá a jde znovu útočit, tentokrát na mainu. UD popka 60 vs 42 (human má 1600 goldu). Po malé oťukávačce na to konečně dojde, dojde na no micro fight, kde umírají second heroes po obou stranách - Gildor opět portuje. Nakonec se to humanovi podařilo.. IceLoad běží do soupeřovi báze s massem gryphoonů a vybírá si tak výhru z první mapy.

Druhá kopíruje začátek té první po mapě Turtle Rock, ikdyž pravda že human zde nemůže jít tak brzo expanzi, tak přece něco jinak bylo. Hráči se vyskytjí bok po boku vedle sebe. Než doběhne DK s voukama k humanovi, tak už je AM opět level 2. K podívání tu následoval chytrý útok na mainu Gildora, na kterou si IceLoad vytáhnul i milici = výsledkem byly 3 padlí akolyti. Následuje menší creep a Gildor oplácí humanovi stejnou kartou a udělá v soupeřově bázi podobnou neplechu jako IceLoad předtím jemu. Následují oranžový creeping a jedna menší bitka, kde umírá MK, jinak oba hráči si konkurují podobným levlem, ikdyž je pravda, že Gildor získal map control a budoucí pokrok v creepu je podstatně účinnější než u humana. V rzhodujícím fightu proti sobě stojí tedy AM 4 a MK 2 vs DK 5 a Lich 4 a CL skoro 3. Už tady je téměř rozhodnuto, když IceLoad si nechá dvakrát stáhnou do sítí gyra a jen tak zabít sotva narozeného paladina. Human o chvíli později na middlu mapy předvádí pěkný micro výkon a undeadovi pěkně dává. Undead kupuje zabitého Liche a human se s polomrtvými stahuje. Když má dojít nejspíš na last fight. IceLoad chytá disconect. Na oko podle levlů hrdinů, podle výbavy armády, i podle konečného skóre hry, které bylo celkem rozdílné, bylo rozhodnuto v kontumační výhru pro Gildora, který si ji rozhodně zaslouží, protože měl skutečně navrch. Ve třetí hře na TS má Gildor rozjeté ghůly a jde harras s DK do báze humana, kde poseká pár hlav dělníkům, ale nakonec je nucen kvůli bloku odportovat. V 9.minutě kdy se chystá Gildor zaútočit na expanzi soupeře, dostává IceLoad druhý disconect. V tomto případě se bude hra opakovat, protože byla nerozhodná. Oba hráči souhlasili s tím odehrát třetí hru jindy, takže stav je zatím 1-1.

2. Divize

{#Česká Republika} Proxio [0:2] HonEy {#Česká Republika} rep download 

Game1 EI, oba rnd Qintec(orc), Honey(human). Qintec všechno riskne a pokouší se udělat asi burrow rush všema peonama, ale to mu bohužel kapánek nevyšlo, protože Honey byl human. Qintec se snažil zabít aspon sedláka, už to vypdalo, že Qintec nedá ani unitu, ale nakonec úplně na konci hry se mu to povedlo, 1-0 pro Honeyho.

Game2 Oba rnd Qintec(human), Honey(Elf) mapa TS. Qintec zvolil taktiku chat rushe, bohužel bezvýsledně, Honey se nedal. Qintec při vším to zapálení do chatováni úplně zapomněl stavět budovy, a tak jak ho Honey scoutnul uznal Qintec, že to asi bez žádné budovy nedá, 2-0 pro Honeyho.


{#Česká Republika} TheConqError [2:0] TarTisH {#Česká Republika} rep download (APM fight: 135:152)

Game1 SV oba elfové. Oba hráči jedou klasiku DH+ aow creep gnolů, jak TarTishovi tak Congerrovi vypadávají clawsy. Oba hráči techují, a TarTish si jde creepnout 3 k shopu, kde mu vypadává nesmrtelnost, zatímco Conq jde creepnout studnu dole. TarTish si kupuje nagu a vypadáto ,že pude pushnout Conqerrora , ale Conq se vydává směrem k taverně a Tartish je nucen k portu, protože Conq má mnohonásobně víc archerek. Conq kupuje taky nagu a jde creepovat Důl nad svojí základnou, TarTish se snaží nahnat levely, aby mohl konkurovat Conqerrově armádě a jde creepnout studnu. V tomto bodě se ale zlomí hra , protože TarTish má jen 5 archerek a DH s nagou , nacož Conq má 2x archerek a taky už pár talonů. Conq creepne důl a vydává se směrem ke studni, kde potká TarTishe. TarTish ale dostane slušnou sadu Conq mu zabijí Nagu a TarTish je nucen utéct, a ztratí při tom ještě další 2 archery. Conq si jde nakoupit scrolly na heal a TarTish ještě stihl namasovat ze pár dryád a creepnout důl pod sebou. Ale už mu to nebylo nic platné Conq rychle zabijí Nagu a TarTish už nic nezmohl GG Conqerror vede 1-0

Game2 TM TarTish(rnd) Congerror(elf) oba jsou nahorní straně mapy. TarTishovi padli elfové. Oba hráči jdou creepovat s DH a aow gnolly.TarTishovi se to ale nepodaří tak zcela, nedával pozor a jednoho gnolla zabilo aow, Conqerrovi se to podařilo všechno tak jak má být a DH má lvl2. TarTish jde creepovat slabší gnolly, aby měl DH lvl 2 , Conq jde creepnout žlutej creep gnolů dole na mapě. TarTish hned jak si dá na DH lvl 2 jde creepnout Důl dole a vypadává mu amulet + 150 životů, potom už mu stačí creepnout jen jednoho gnolla a má lvl 3, jak TarTish jde směrem k své bázi a potkává u taverny Conqerrora a radši portuje, aby se vyhnul střetu, ještě před portem stačí koupit pit lorda. Conq kupuje nagu a zničí TarTishovo aow. Oba se vydají opět creepovat TarTish Goblin Mercenary a Conq shop pod bází. TarTish získáva na creepu lvl 2 na svého pit lorda. Potom se vydá Conq oťukat TarTishe a nastává první bitka, kterou TarTish bez problému vyhraje, protože hned donutil Conqerrora k portu nagy, Conqerror je nucen se stáhnout trochu vyhealuje armu a jde znovu creepovat, ale TarTish měl to sámé v umýslu a tak se oba potkávají u taverny, TarTish byl u taverny trochu dřív a tak si stihnul koupit pandu, nastala bitka, kterou velice dobře zvládl Conqerror donutil TarTishe ke stavkování pit lorda, Conqerrorovi se podařilo ještě zabít TarTishovu pandu. Conqerror cítí svou šanci a jde na TarTishe, ale ten se velice dobře ubránil a donutil Conqerrora k portu. Jenže ten má esu v rukávu, protože se mu podařilo postavit expanzi dole na mapě. Po chvilce kempení v bázi se vydá TarTish creepovat, aby dostal pit lorda na 3jku. Conqerror , ale celou dobu měl hození oheň na jednotkách TarTishe a tak mu jde naproti TarTishovi se sice podaří dostat pit lorda na 3jku , ale musí portovat a ztrací několik jednotek. Za chvíli nastavá další potička, která zprvu vypadá pro TarTishe dobře, když načapá Conqerrora na creepu díky dobře hozenému fajru od pitlorda zabijí 4 archerky nastává velice vyrovnaná bitka, kterou ale TarTish prohraje k vůlí menší popce. TarTish staví expu, kterou mu ale Conq objeví. TarTish, ale udělá chybu jde jenom s málo talonama na Conqerrora, kterej má asi 2x větši popku než on TarTish dostane pořádně skoro nic nezabije Conqerrovi a je nucen se stáhnout. TarTishovi padá expa. Potom příjde final fight, kde se snaží TarTish ze všech sil, ale už to nešlo, Conq zabijí DH i pandu GG. Conqerror vyhrál 2-0

{#Česká Republika} Seda [2:1] Azawal {#Česká Republika} rep download (APM fight: 147:199)

Echo isles. Oba hráči jedou random - Seda Night elf, Azawal Orc. Oba hráči volí standartní build, tzn. BM s gruntama vs DH + archerky a techují. Azawal creepjackuje Sedu, který zachrání svého DH díky moonwellu, Azawalovi se povedl alespoň menší creepsteal trolla na gold minu. Příchází nějaké oťukávání a oba hráči přídávají secondary hrdiny - Seda KOTG, Azawal SH a oba stavějí T2 budovy. Následuje troška creepování, po kterém Seda pushuje a donutí Azawala použít TP. Seda sice přijde při pushi o DH, ale to už ve chvíli, kdy si byl jistý, že zvítězil.

Druhý replay chybí - Azawal win. Třetí hra Secret Valley. Random na obou stranách a také na obou stranách padá ORC. Seda jede FS + grunty a Azawal BM + grunty. Seda přidává lumber mill a zůstává na T1 a trošku rushuje aby získal čas pro peony, kteří byli na cestě aby zavěžili Azawala - pětiminutovka, ve které vítězí Seda.

{#Slovenská Republika} Fabozi [2:0] W@r Sheep {#Česká Republika} rep download (APM fight: 84:56)

První game na EI dostává za random Fabozi Night Elfy, hraje proti orkovi. Fabozi rozjíždí huntky z jedné, zatímco ho harrashuje peon, kterého o chvíli později rozseká DH. War Sheep byl natolik zaneprázněný svým harrashem, že zapomněl stavět první noru na popku, ale to napravuje hned jak mu vylízá z oltáře BM. Pak příjde první střet v elské bázi - 2 grunti vs 2 huntky + hrdinové. Dopadlo to tak, že odbíhá s prázdnou sám polomrtvý BM. Fabozi na t2 pickuje nagu, vyhealuje se, koupí staffku a jde to ukončit. Fabozi flawless victory!

Druhá game TS a hraje Fabozi random UD vs O. Undead jede spidery s DK a ork zkouší tentokrát FS. Fabozi si jde creep a War Sheep provádí bez creepu taktizovaný útok s podporou trollů. Vše je pořád na pouhém začátku hry. Fabozimu skape jeden ghoul než se dostane do defenzivní formace. Když se do ní dostal, tak v pohodě útok odráží a vyvíjí okamžitě protiútok. Undead pokrají pár trollů a dostal se ke konečnému dží dží.

{#Česká Republika} e1f [2:0] SpeectreX {#Česká Republika} rep download (APM fight: 119:162)

NE vs OC, mapa SV. Spectre hraje standarty s BM, Elf hraje svoje "Elfí" huntky, tentokrát s Beastmasterem. Spectre běží na harash, vidí beasta a zažene ho do báze, kde mocný Pán Mečů sice Pána Zvířat zabije, ale musí se stáhnout. Po cestě se staví do shopy pro boty a dust. Elf mezitím co mu umíral Beast dostavěl stroj na huntky a tlačí je, zatímco Spectre dělá menší creep a čeká na t2. Na T2 bere Nagu a běží do Elfa, aby ho nějak zadržel, než se mu dostaví bestiárka, jenže to už je Elf s huntkama u orka a rozbije lounge a tři nory, Ork s tím nemůže udělat vůbec nic, protože předtím prodal port. Když se vrátí, Elf prostě odportuje, aby se dostal z nevýhodné pozice uvnitř báze. V tuto chvíli má elf lvl 2 a půl Beasta, a 6 huntek (tlačí další) a Ork má lvl BM, Nagu bez jedinýho expu a dva grunty + nemůže postavit ani jednotku. Elf po portu okamžite vyráží zpátky do boje, s cílem creepnout shop, aby měl svitek nebo port (asi), kde ho džekne Ork a samozřejmě zabije hrdinu. Elf se vykoupí v taverně a zabije nagu a tentokrát si beasta pohlídá, aby neumřel. Spectre taky vykoupí Nagu a zabije huntku. Po boji oba utíkají na creep, Spectre spodní fontánu (nechá draka) a Elf shop, koupí svitky a nesmrtelnost a běží na orčí základnu, po cestě zabije nagu a pokračuje dál. Orkův speciální plán byly wywky, které by mohli fungovat dobře, kdyby Elf neměl lvl 2 prase. Potom se potkají u taverny, kde Spectre znova vykoupil nagu, pobijou se a ork kupodivu ještě zabije víc, než na co měl nárok, zejména díky Elfova imba focusu. A pak Naga znova zemře a Beast má pětku. A wywek je víc, tak přibíhaj archerky, které stejně nejsou třeba protože trojkové prasátko to jistí. A pak Elf konečně ukončí orčí utrpení, zapne svitek a všecko zničí. Nakonci Spectre napsal "OMG, prohraju s takovou sračkou" :-D

NE vs OC, mapa TR. Spectre hraje standarty, tentokrát s creepem, a Elf hraje hádejte co... že by "Elfí huntky"? Ano správně, s Beastmasterem? Ano správně. Spectre tím, že neharashoval a nechal Elfa si udělat ptáka a nechal ho másnout hunty bez jakýhokoli odporu vlastně prohrál, protože v 5té minutě elf bere svých 40 food army a 4 wispy a běží orka věžnout, který s třema gruntama a dvěma hrdinama neudělal opravdu vůbec nic. Konec


3. Divize

{#Česká Republika} Cechi [2:0] Steler {#Česká Republika} rep download (APM fight: 173:126)

Twisted meadows. Oba hráči jdou random a oběma padne Night elf. Oba volí DH. Cechi fejkuje archerky, staví hidden hunteress hall a jde věžit Stelera, který jede huntky z 1 raxu s techem. Steler counteruje huntky secondary beast masterem. Po chvilce Stela odrazí Cechiho TR a Cechi je nucen techovat. Cechi se dostává pod tlak, protože Stela má dryády. Pomocí micra s DH, focusnutí Stelerova BM, věži v bázi a donucení DH použít TP odráží Stelerův push. Přichází nějaké creepování, doly jsou prázdné a po nějakém oťukávání Steler vítěží v první hře.

Echo isles. Oba opět random - Cechi human, Steler orc. Cechi jde fast expand na což Stela odpovídá katapulty a tower pushem. Po chvilce se mu podaří zničit Cechiho expu, nicméně Cechi v mainu zatím massuje jednotky, switchuje u AM na blizzard a jde pushovat Stelera, který mezitím udělal expand na Cechiho natural expě. To mu ale moc nepomohlo protože Cechi ho po chvíli pushne zničí a zabije co se dá postaví expand pod Stelerovou mainou a vydává se hru ukončit. druhý Stelův push a Cechi se brání jen pomocí DH, nagy a dvou protectorů proti stelerově armádě. Cechimu se podaří zabít oba stelerova hrdiny a skoro celou jeho armádu i když mu toho v bázi moc nezbylo.

Terenas stand. Random - Cechi orc a Steler human. Cechi jde fast tech s FS a Steler standart AM a tech. Cechi creepnem level 2 FS a jde harashovat. Poté Steler pushuje Cechiho bázi ale zrovna přichází SH a Steler přichází o footmeny. Následuje creepování - FS 3, SH 2 + Cechi expanduje. Steler staví riflemany a jde creepovat expu, dostává creepjack a je nucen portovat ( Cechiho SH dostává level 3 ). Steler expanduje, nějaké creepování a hra se dostává do fáze kdy si oba hráči přijdou do báze následuje teleport od obou. Steler přichází o expand a následuje last fight, ve kterém umře skoro všechno co oba hráčí měli s vyjímkou cechiho obou hrdinů - Cechi vítězí 2:1

{#Česká Republika} GustikSarapatka [0:2] N3gr {#Česká Republika} rep download (APM fight: 57:232)

První hra na EI - N3gr dostává orka a Gustik elfa. N3gr to vzal hned ze začátku rychle a stručně. Harras BM poseká archerku a jak doběhli grunti ze zálohy, tak už šlo jen o 2-minutové dobývání. Aby se neřeklo, tak položí i věžky.. jak po druhé umírá Wardenka, tak to Gustík vzdává. N3gr vyhrává bez unit lost.

Druhá hra na TM - N3gr pickuje elfa vs UD. N3gr si progamersky creepne stromem Mercenary shop, zatímco Gustík staví podivným stylem bázi. Zapomněl bych, N3gr hraje PotMu a v následujícím útoku mu umírá pod coilou archerka. N3gr creepjackuje Gustika s PotMou a dvěma arckama. Gustík neočekávaně uníká teleportem (měl 5 full hp pavouků). O minutu později Gustík zjistí, že N3gr má rozjete beary ve fast techu a zastrašuje ho v bázi svým massem spiderů. V této chvíli to pro N3gra nevypadá zrovna růžově. DK probodne šíp PotMy a Gustík se bez hrdiny okamžitě s otázníky stahuje domů. Je skoro 12.minuta hry a Gustík má stále 1.level DK, zatímco N3gr už je dominantně na trojce s dokončenýma bearama. Nechápu sice proč to N3gr neukončil, ale následuje zdlouhavé creepování celé mapy. Gustík si hodí trojku a ve střetu s N3grem na svoji imba kombinaci jednotek vyhrává. Pit Lord vs UD není zřejmě tak účinný jako obvyklá Panda. Pak došlo na rozhodující bitku v elfské bázi, kde si Gustík zřejmě neohlídal DKčko, kterému vzápětí umírá. N3gr se rozhodne ale ještě počkat a útočí na undeada až po nákupu v neutrálním marketu. Znova se ukáže skill :) ze strany Gustíka a PotMa odportuje. 4 destroyeři a mass abominations se v tuto chvíli řítí na elfskou bázi, kde se k obraně chystá mass srnek s medvídkem. N3gr konečně zapracoval s micrem a srnky vyhrávají nad hnusy. N3gr se po dvou omylech neodvážil vstoupit po třetí do UD báze a hrál dále na doly a expanze (UD expu neměl). Gustík útočí na expanzi a umírát pod starfallem.

{#Česká Republika} Cejen [2:0] Wormie {#Česká Republika} rep download (APM fight: 189:136)

OC vs OC, mapa TM. Pozice levá půlka mapy. Oba volí Fast tech s late baracks, Cejen FS, Tadoch BM. Protože ani jednomu nevyšel scout, běží do sebe aniž by věděli, že ten druhý hraje to samý. V týhle situaci Wormie zruší noru a Cejen kasy. Pak Cejen běží do shopu, kde prodá port a kupuje FSku botičku, jde k taverně pro FL a s dvěma gruntama a peonáma to běží zavěžit. Tadoch něco podobnýho tušil, takže z čerstvě dostavěné kasárny mu vylízají nějací headhuntři a z oltáře SH. V tuto chvíli přichází Cejen a summonuje, ničí obchod a staví věže a Wormie, který nemá krom hexu a blejda žádnou obranu píše GG. 6 minut, čistá práce.

UD vs OC, mapa SV. Tadoch tentokrát staví klasicky, Cejen pavouky. Blejdmistr po výskoku z oltáře běží reklamovat port a kupuje místo něho cirklit a provádí nějaký menší creep, než se pustí do harashe UD. Každopádně Čejen si ten svůj creep vycreepuje v klidu. Wormie vidí, že Cejen dává pozor tak provede další menší creep (ty murloky co nikdy nikdo necreepuje) a Cejen si dá ty zelené gnolly a s kostrama i ty oranžové gnolly, kde ho chytí blejd, ale to už má čejen lvl 2. No aspoň mu čórkne cikrlit, takže už má botku a +4 ve všech statech a NAKUPUJE, DÁMY A PÁNOVÉ, nakupuje třetí náramek, zatímco jeho grunti creepujou spodní fontánu. Ovšem Cejen už se svým DK2 a pavouky vyráží vstříc tomuto shopu, který si celý creepne, má lvl 3, a léčí se u horní fontány, kde čeká než mu přijde lich. To ork už má SH a creepuje druhej shop. Jakmile to spáchá, už běží Lich a zbytek UD armády. Worm chce nabrat nějaký čas, než dotechuje trojku, ale moc dobře ví, že s lvl 2 bm a nějakýma jednotkama vs DK3, frostarmor a 6 vouků by boj nebyl dobrej nápad. Nakonec Cejen orka úplně zbije a Worm píše GG.


4. Divize

{#Česká Republika} Sign [2:0] Alakazam {#Česká Republika} rep download (APM fight: 192:140)

Terenas stand. Sign pickuje humany a AlAkAzAm samozřejmě undeady. Undead volí DK a fiendy a human vsází na AM a tech až na t3. Hra byla celkem jednoznačná, AM dostává lvl 3 a Sign jde pushovat undeadskou těžbu, kterou celou vyplení + k tomu padne pár pavouků. Human je nucen po chvíli použít TP, ale hned na to jde na druhý push který Alakazamovi naděje na výhru ukončí.

Echo isles. Oba hráči si berou random - Oba dostávájí humany. Sign volí AM s techem a AlA jede MK s fast expandem. Jakmile mají oba hráči level 3 tak se Sign vydává do Alovi báze a dostane se tam právě když je AlA u svého expandu - přichází o drtivý počet těžičů a Sign používá TP. Sign pickuje Nagu kupuje věže a jde k Alově expandu. Naga umírá po dvou poctivých kladivech z Ikei. Poté se Signovi podaří u expandu, který netěží snad vůbec, postavit jednu arcane tower a pushuje. Expand je zničen a Sign už jen pushuje Alu dokud to nevzdá. ztratí sice AM s invu potionem, ale i tak po chvíli Ala píše GG.

{#Česká Republika} Bizzare [2:1] Fargon {#Česká Republika} rep download (APM fight: 178:119)

Secret valley. Rape volí MK, ale kupodivu techuje a nejde fast expand, na druhé straně Fargon volí standartní build s BM. Na začátku se fargonovi podaří creepsteal s peonem, který scoutoval a pokračuje v harashi i když dál už nijak zvlášť úspěšně. Na T2 přidává Rape AM a Fargon přídává SH. Po krátkém oťukávání se Rape vydává s prvnímy sorckami dát Fargonovi tower push. Fargon se brání celkem dlouho a statečně, ale nakonec po nějakých herokillech a dost zabitých jednotkách se Fargon musí vzdát.

Terenas stand. Identický výběr hrdinů jako v první hře. Fargonův BM po chvíli harashe přijde o grunta, ale donutí humana aby použil TP, ale hned na to stejně MK padne. Po oživení jde Rape vycreepovat expand a získává lvl 3 pro MK. Fargon zabíjí pár dělníků a po celkem riskantním micru s BM se stahuje. Poté se přechází ke creepování BM i SH jsou po chvilce na levelu 3 a oba hráčí techují na T3. Human přidává paladina jako secondary hera. Fargon na T3 kupuje kapesní expand a orb pro BM. Fargon pushuje a Rape je nucen zůstat za věžemi - ztráty jsou znát na obou stranách. Human získává čas a techuje si armor pro air => batrideři jsou celkem useless. Fargon kupuje druhý expand, v tom ale přijde Rape a začíná ničit Fargona, nejdřív expand, potom focus obou hrdinů a po chvíli hra končí, opět ve prospěch humanského hráče.

{#Česká Republika} Dla [2:0] FireTight {#Česká Republika} rep download (APM fight: 192:120)

RND (UD) vs OC, mapa TS. Dla staví voukovskej začátek, ork klasiku s Blejdem, jenže ouha! Něco se porouchalo! Blejdmástr se sekne mezi oltářem a stromama a odmítne pokračovat za gruntem na creep. Takže se Dla vlastně dostal ke creepu dřív, než ork i s late herem. Ale tak vynahradí si to perfektním dropem (2x +3 str a glovy) a má lvl 2 a 3 grunty (z toho jeden s 200 hp) když na něj utíká UD s DK3 a nějakýma voukama. Samozřejmě, že jakmile Dla vidí toho slabýho grunta, tak mu vpálí coilu a má už docela razantní převahu, ze které se nory třepou strachem. Dla teda vymění kuriózním způsobem noru za pavouka a to už z oltáře vylezá TC, a mění se grunt za pavouka. DK přijede domů, naloží liche a vouky, doveze je před orčí základnu, Lich všechny zabalí do Frostu a společně to už rozsekají. TC měl vlnu místo stunu, takže nic. místo GG tři tečky, znáte to...

RND (UD) vs OC, mapa EI. Dla znova voukuje, ork znovu ostří meče na oltáři a sekery v kasárnách. Blejd vymění port za circlet a běží harashovat, podaří se mu creepsteal trolla a ještě ukrade gloves. Pak však odběhne a nechá DlaQa vycreepovat tržnici uprostřed (takže má skoro L3) a creepuje murloky s exp. bookem, která mu ale nedropne. Zato mu UD zrušil rozestavěnou bestiárku a docreepuje si lvl 3 u expandy na orkově straně. Dla má 5 fajndů DK3, Fire má 3 Grunty TC se stompem a blejda 2. (Jinak nevim proč, ale v tuto chvíli jsem si všiml, že Dla naprosto divně těží wood). Dla jde od expandy na orka, a Fire ji chtěl zrovna creepnout, takže se potkali. Menší střet, žádné ztráty, ale Fire mohl zabít vouka. Dla pokračuje rovnou do orčí základny, kde zabíjí grunta, a kam mu má brzo dorazit lich. A pak Fire ztratí druhýho grunta, a najednou má všecko frost armor a třetí grunt pryč, a teď Dla vidí wywku, tak zkoumá síť a chytne ty wywku a blejd ji chce zachránit, a umře u toho stejně jako ta wywka a všichni ti grunti a ten rider a ten TC a jak myslíte že to bylo dál? : )

Glasses [1:2] Thunderen rep download (APM fight: 140:207)

První hru na SV dostal Thunderen UD, který na HU hraje okamžitě fast hero harras. HU si creepuje oranžový spot s milicí, kde pod coilou umírá jen jeden sedlák, zatímco MKčko si odnáší 2.level. Thunderen se pokouší o další harras, dopomáhá si ghoulama, ale to mu pod kladivem Glasses dá pěkný surround a DK pod dalším kladivem umírá. Následují 4 minuty klidného creepu a hra pokračuje džekem ghoulů na milici s footama. Oba si vymění pár jednotek a pak MK portuje pryč. Glasses zapomněl stavět shop a měl po portu bloklého hera, toho využil Thunderen, ale pozdě, protože zrovna vylezl Paladin a nemrtvé zahání.. Netrvá to dlouho a oba hráči jsou zase v sobě, tentokrát se hra otočila ve prospěch Glasses - Thunderenovi neunikne ani jedna jednotka, přichází o celou army. Následně si human creepne další dva sloty a undead se snaží seskupit nějakou army v bázi, ofc čeká na hera. Bez scoutu s maphackem v hlavě jde na jistotu rozbít humanskou expanzi, kde mají věže 80% upgrade. Celá hra se tak dostává opět do jiného světla a probíhá další tragický souboj v humanské maině, kam zažene undead polomrtvého paladina a trpaslíka. Vzápětí vyleze healnutej MK a hodí na DK dva bolty, které nepřežíje = 5.level MK. Thunderen DK vykoupí z taverny a jde do dalšího epického souboje s MK, kde se DK zase odportuje. Glasses hraje dál svůj herofocus a to se mu za podpory mass riflemanů vyplací a vyhrává první hru.

V druhé hře se už dočkáme humanského mirroru na mapě TS a oba hráči volí AM za prvního hrdinu. Jak Glasses tak Thunderen creepují milicí na trojku a pak v padnou oba ve stejnou chvíli do nepřátelské báze. Na každé stran umírá hned několik sedláků a nakonec to nevydrží Thunderen a portuje se domů. Násleudjě pěkný herocontroll fight a oba hráči ve střetu unikají ze souboje s low hp. Thunderen jde do protiútoku a Glasses je nepřipraven - opět nemá shop na heal. Glasses příjde v krátké době na to o MK level 1 a vzdává se - ikdyž to z pohledu diváka bylo docela unáhlené rozhodnutí.. anyway 1-1.

Rozhodující hra se hraje na Echo Isles. Thunderen zůstává u humana a Glasses zkouší zahrát orka. Glasses projevuje poprvé charakter nomanneru a zavěžuje si bázi, BM posílá na harras. V jednu chvíli to vypadalo fakt nadějně na hlášku "first blood", ale těsně předtím okamžikem BM došel windwalk a 20 hp AM přežije. Z nepochopitelných důvodů hraje Glasses battridery na humana :O. Jakmile to Thunderen zjistí, tak samozřejmě to kempne v bázi a vyleze z ní po upgradu věží. Glasses toho využívá a mezitím staví expanzi. Ta mu ale ani s podporou věží nepomůže, protože ji jde Thunderen hned s full army srovnat se zemí. Do cesty se mu připlete i samurajový skákač, který v bitce dloouho nevydrží a hend odbíhá. 2-1.