Přejít k hlavnímu obsahu

Lokomotywa k DOG Soldiers

30. 11. 2010 | 22:36 Counter Strike 1.6
DOG Soldiers se opět vrací na přední česko-slovenskou scénu, po odchodu špičkové slovenské sestavy se k týmu připojuje doposud volná Lokomotywa Brno.Nedávný návrat mezi multigamingovou špičku přinesl DOG Soldiers zajímavou spolupráci. K týmu, který potřeboval oprášit staré renomé, se připojila přední slovenská sestava vedená Tomášem "X-RaY" Ostrožlíkem. Ta v organizaci zastávala dvojí roli, to když je kromě DOG Soldiers sponzoroval i internetový obchod pccko.sk. Po zajímavé nabídce, která týmu přišla, se rozhodli slovenští hráči věnovat se jen a jen slovenskému portálu.
Výchozí obrázek

DOG Soldiers se opět vrací na přední česko-slovenskou scénu, po odchodu špičkové slovenské sestavy se k týmu připojuje doposud volná Lokomotywa Brno.

Nedávný návrat mezi multigamingovou špičku přinesl DOG Soldiers zajímavou spolupráci. K týmu, který potřeboval oprášit staré renomé, se připojila přední slovenská sestava vedená Tomášem "X-RaY" Ostrožlíkem. Ta v organizaci zastávala dvojí roli, to když je kromě DOG Soldiers sponzoroval i internetový obchod pccko.sk. Po zajímavé nabídce, která týmu přišla, se rozhodli slovenští hráči věnovat se jen a jen slovenskému portálu.


Lokomotywa Brno na říjnovém Mezihernovém turnaji (foto: Velký Špalíček)

Nová sestava, která k DOG Soldiers přichází, je nám všem velmi dobře známá. Lokomotywa Brno, sestávající z hráčů, jenž pospolu hrají víc než rok, doposud hájila barvy organizací jako INSENIA nebo Suicide.

Vedení týmu k příchodu nové sekce prozradilo, že Vybrali jsme si tým Lokomotywa Brno, protože podává dobré výsledky, stabilně se drží na předních příčkách PLAYzone.cz. Od této sekce očekáváme, že budou hájit naše jméno v dobrém a doufám, že se jim bude dařit na všech turnajích. Kapitán sestavy, Pavel "paja" Řehořek dodal, Jsme realisti a těšíme se na spolupráci.

Sestava DOG Soldiers

{#Česká Republika} Pavel "paja" Řehořek
{#Česká Republika} Jakub "vief" Kutý
{#Česká Republika} Lukáš "winn" Wünsch
{#Česká Republika} Viktor "GEDDEON" Jindra
{#Česká Republika} Richard "Royik" Preisinger

Zdroj: DOGSoldiers
Štítky: dog soldiers