Přejít k hlavnímu obsahu

Další informace o Battlefield Play4Free

1. 12. 2010 | 15:20
DreamHack je už sice za námi, ovšem jeho dozvuky nás stále stíhají. Kromě vystoupení českých a světových hráčů se na turnaji uskutečnily i různé předváděčky velkých herních společností. Pro nás ovšem nejzajímavějším kouskem byla ukázka a zveřejnění dalších informací o Battlefield Play4Free.Nejdříve se pojďme podívat na to, jaké třídy na nás v této hře čekají. Vše to jsou víceméně nám velmi dobře známé třídy, takže vedle Assault vojáka si budeme moct zahrát za Medika, Engineera a Recona (Snipera).
Výchozí obrázek

DreamHack je už sice za námi, ovšem jeho dozvuky nás stále stíhají. Kromě vystoupení českých a světových hráčů se na turnaji uskutečnily i různé předváděčky velkých herních společností. Pro nás ovšem nejzajímavějším kouskem byla ukázka a zveřejnění dalších informací o Battlefield Play4Free.

Nejdříve se pojďme podívat na to, jaké třídy na nás v této hře čekají. Vše to jsou víceméně nám velmi dobře známé třídy, takže vedle Assault vojáka si budeme moct zahrát za Medika, Engineera a Recona (Snipera).

Každého svého vojáka si navíc budete moct vylepšovat a nastavovat tak, aby vám seděl v boji co nejlépe. Budete moct mu měnit i jeho fyzickou výkonnost, takže si můžete přidat zdraví, nebo si nastavit rychlejší běhání po žebříku. Dále pak si budete moct vylepšit pozorování svého okolí, takže uvidíte lépe lékárničku nebo bednu s náboji. Můžeme se také těšit na "Skill tree", který vám pomůže vytvořit toho nejlépe připraveného a vycvičeného vojáka na serveru.

 

Celá hra pak odstartuje na třech mapách, těmi jsou Strike at Karkand, Sharqi Penninsula a Gulf Oman. No a milovníci těžkých vozů se mohou těšit na plný vozový park. Kromě tanků se můžete těšit na džípy, stíhačky, lodě a vrtulníky.

Další informace ohledně Battlefield Bad Company 2

  • Čas pro respawn bude 5 sekund
  • Mód Conquest bude upraven tak, že se vám tickety budou načítat podle toho, kolik vlajek máte ve své državě. Navíc se nebudou tickety odečítat za každou smrt.
  • Pokud se najde dostatečný počet hráčů, bude vytvořen Battlefield Play4Free i pro LAN a speciálně i hardcore servery.
  • Zbraně, které si budou moct všichni koupit, budou mít vyšší účinnost.
  • Včera začala uzavřená beta, open beta začne už příští rok v únoru.
  • Ze hry se budou moct těšit pouze PC hráči.

No a nakonec přidáváme video z DreamHacku, prosím omluvte kvalitu, neboť je to výtažek ze STREAMu.