Přejít k hlavnímu obsahu

BEASTS přibírají britskou sekci

1. 12. 2010 | 20:43 Counter Strike: Source
Česká organizace BEASTS přibírá do svých řad silnou britsko-irsko-kanadskou sestavu, která se chce prosadit v zámořské soutěži CEVO. Podaří se BEASTS dobít jméno za atlantským oceánem?Tým je složen převážně ze známých britských hráčů, ovšem vlajku týmu nejspíše ponese Jim "Mx" Smale, bývalý hráč Dignitas a Power Gaming, a Chris "debaser" Flynn, který se může pyšnit druhým místem na i41.
Výchozí obrázek

Česká organizace BEASTS přibírá do svých řad silnou britsko-irsko-kanadskou sestavu, která se chce prosadit v zámořské soutěži CEVO. Podaří se BEASTS dobít jméno za atlantským oceánem?

Tým je složen převážně ze známých britských hráčů, ovšem vlajku týmu nejspíše ponese Jim "Mx" Smale, bývalý hráč Dignitas a Power Gaming, a Chris "debaser" Flynn, který se může pyšnit druhým místem na i41.

"Jsme rádi, že můžeme v našich řadách přivítat novou sekci, která bude reprezentovat barvy Velké Británie v americké divizi soutěže CEVO. Navzdory velkým pingům a kontinentálního časového posunu, tým už začal trénovat a prozatím se mu velmi daří. Doufáme, že se nejen nám bude dařit, těšíme se na skvělou spolupráci s tímto týmem," prozradilo vedení týmu portálu Cadred.org.

Sestava BEASTS EuroSmashers

{#Velká británie} James "Mx" Smale
{#Irsko} Phillip" Whindanski" Nicholas
{#Velká británie} Jeff "jeff" Thomson
{#Velká británie} Matt "matt" Howlin
{#Velká británie} Chris "debaser" Flynn
{#Kanada} Curtis "Curtis" Dauphney

Zdroj: BEAST