Přejít k hlavnímu obsahu

Highlights: Trpaslik, LaN a GEDDEON v GIGABYTE lize

2. 12. 2010 | 18:49 Counter Strike 1.6
Náš nový moviemakerský tým se opět pustil do práce a během dneška dal dohromady hned trio dalších skvělých fragů. Tentokrát jsme zaostřili na fragy z GIGABYTE ligy.Prvním fragem se může pyšnit Martin "Trpaslik" Kindl, který v zápase proti DEFEATERS vystřílel celý tým a to začínal s pouhým USP. Utkání skončilo remízou 15-15.
Výchozí obrázek

Náš nový moviemakerský tým se opět pustil do práce a během dneška dal dohromady hned trio dalších skvělých fragů. Tentokrát jsme zaostřili na fragy z GIGABYTE ligy.

Prvním fragem se může pyšnit Martin "Trpaslik" Kindl, který v zápase proti DEFEATERS vystřílel celý tým a to začínal s pouhým USP. Utkání skončilo remízou 15-15.


Další, kdo se opravdu vyznamenal, je brněnský Viktor "GEDDEON" Jindra, který s jeho proslulým AWM skillem rázně umírnil soupeře z Pccko.sk. Lokomotywa i přes tento krásný frag prohrála 7-16.

No a třetím hráčem, kterému se podařilo skvěle zafragovat je Matěj "LaN" Kvasnička, jenž aktuálně obléká dres NecroRaisers. Tady přinášíme frag ještě z dob ROCKETS, ze zápasu proti PRESOV, kdy ROCKETS vyhráli 16-11.

Povedl se vám nějaký krásný frag na Mezihernovém turnaji nebo v GIGABYTE lize? Neostýchejte se a posílejte mi skrz Soukromou zprávu demo, čas a odkaz na zápas!