Přejít k hlavnímu obsahu

SnoopyGame bez své sestavy

2. 12. 2010 | 20:39 Counter Strike 1.6
Organizace SnoopyGame se od dnešního dne oficiálně ocitá bez Counter Strike 1.6 sestavy. Tomáš "jAPKO!" Chyba nám dnes potvrdil, že se jeho tým vydává na volnou nohu.
Výchozí obrázek

Organizace SnoopyGame se od dnešního dne oficiálně ocitá bez Counter Strike 1.6 sestavy. Tomáš "jAPKO!" Chyba nám dnes potvrdil, že se jeho tým vydává na volnou nohu.

Sestava, která spolu hraje už několik měsíců, se může pyšnit několika úspěchy. Nejvíce významné ocenění dosáhli hráči v Maďarsku na BECUPu, kde v těžké konkurenci uhráli krásné třetí místo. Nicméně sestavu poté opustil Lumír "Demo" Skotnica, který odcestoval na nějaký čas do slunné Itálie. Jeho místo měl na čas zaujmout další bývalý Tomášův parťák z NecroRaisers, Ondřej "zEus" Poledno. Ten už v prvních zápasech ale ukázal, že má opět chuť rozdávat hlavy všem, kteří si o to řeknou.


jAPKO!, kicul, Demo, Trpaslik a Endruuna Becup 2010

Hráčům se dařilo, ve třetí GIGABYTE lize nakonec brali druhé místo a před nimi je baráž o postup do ligy druhé. Bohužel si ale "nová éra" vyžádala svůj podíl na týmu. Ze sestavy nedávno vypadl Ondřej "Endruu" Piták, který dle slov kapitána už neměl tolik motivace a rozvracel tým zevnitř. "Po nějakém čase jsme zjistili, že potřebujeme změnu, bohužel to odnesl Ondra v poslední době nepředváděl tak kvalitní výkony jako dřív, občas nás svojí náladou totálně narušil a my pak hráli špatně. Jsme rádi, že s náma Ondra tak dlouho hrál, doufám, že to nezabalí a bude hrát dál," prozradil Tomáš "jAPKO!" Chyba.

Poslední změnou, která se týká této kvalitní sestavy, je odchod od stávající organizace. Vedení SnoopyGame přestalo s hráči komunikovat, proto se rozhodla nově seskupená sestava odejít. "Vedení neodpovídá na telefonáty ani na zprávy, proto od dnešního dne už nejsme součástí SnoopyGame," dodal kapitán týmu. Prozatím není jasné, kam zamíří, jediné co víme je to, že si hráči budou říkat we own all.

Sestava we own all

{#Česká Republika} Tomáš "jAPKO!" Chyba
{#Česká Republika} Ondřej "zEus" Poledno
{#Česká Republika} Lumír "Demo" Skotnica
{#Česká Republika} Martin "Trpaslik" Kindl
{#Česká Republika} Martin "kicul" Hauer

Pokud by se našla organizace, která by chtěla s hráči navázat užší spolupráci, nechť napíší kapitánovi týmu. Tým věří, že ještě do Mezihernového turnaje najde novou a silnou organizaci, která chce vítězit a být nejlepší.

Štítky: SnoopY