Přejít k hlavnímu obsahu

IEM V: Rozlosování druhé fáze

3. 12. 2010 | 00:06 Counter Strike 1.6
Základní dlouhodobá část páté sezóny Intel Extreme Masters je dávno u konce a přední týmy se nyní chystají na rozhodující zápasy play off.Skupinová fáze je u konce a ze šesti evropských skupin postoupilo šest nejlepších evropských týmů na LAN finále, které se letos koná na Ukrajině. Kyjevská CyberSport Arena přinese začátkem příštího roku zaručeně kvalitní zápasy a už nyní se můžete vy všichni těšit na tyto týmy.
Výchozí obrázek

Základní dlouhodobá část páté sezóny Intel Extreme Masters je dávno u konce a přední týmy se nyní chystají na rozhodující zápasy play off.

Skupinová fáze je u konce a ze šesti evropských skupin postoupilo šest nejlepších evropských týmů na LAN finále, které se letos koná na Ukrajině. Kyjevská CyberSport Arena přinese začátkem příštího roku zaručeně kvalitní zápasy a už nyní se můžete vy všichni těšit na tyto týmy.

{#Ukrajina} Natus Vincere{#Švédsko} SK Gaming{#Polsko} Frag eXecutors
{#Švédsko} fnatic{#Dánsko} Mortal Team Work{#Švédsko} Lions

Je už mezi těmito celky někdo, kdo celý turnaj vyhraje? Hned tři týmy si mohou do své sbírky přidat další cenný kov. Vedle Frag eXecutors, kteří vyhráli první ročník Intel Extreme Masters, se o své druhé zlato pokusí fnatic. Největším aspirantem na titul ale nadále zůstávají "domácí" Natus Vincere, pro které bude obrovskou motivací předvést se před domácím publikem a načnout další skvělý rok.

Přejděme ale k zápasům, které jsou nachystány na příštích pár týdnů. Týmy, které ve skupinách skončily na druhých a třetích místech, nyní čeká rozhodující část turnaje. Zápas o bytí a nebytí, kdo s koho, nejvýznamnější zápas týmů, které se zapojily do pátého ročníku Intel Extreme Masters. Těšit se můžeme na vystoupení německých mousesports, ruských Meet Your Makers nebo švédských RAGE Gaming.

                     {#Ruská federace} Iron Willvs.Copenhagen Wolves {#Dánsko}
                            
{#Ruská federace} Meet Your Makersvs.Power Gaming {#Finsko}                              
 {#Německo} mousesportsvs.Team Soltec {#Finsko} 
 {#Norsko} Team .novs.Team Alternate {#Německo} 
 {#Dánsko} p00nhandlersvs.forZe {#Ruská federace} 
 {#Švédsko} RAGEvs.eSahara {#Francie} 

Jak si můžete všimnout, tak mezi dvanáct postupujících se dostalo hned šest severských týmů. Čeká nás silná nárazová vlna ze severu, nebo si s nimi jejich soupeři poradí? Zápasy jsou předběžně naplánovány na 7. prosince. O všech zápasech vás budeme v brzké době informovat.

Zdroj: ESL