Přejít k hlavnímu obsahu

nEophyte kompletní, GuardiaN zaskočí za Fantomase

3. 12. 2010 | 12:42 Counter Strike 1.6
Přední česká organizace nEophyte se může opět pyšnit aktivní CS 1.6 sestavou. Poté, co se tým zmítal v menších problémech, se opět vyjasňuje na tento znovuobnovený klan.Nikomu nemohly začátkem listopadu uniknout informace o navrátu bývalého nejlepšího českého klanu nEophyte mezi aktivní a živoucí týmy. S velkým cílem přišly do týmu i velká jména a kromě menších problémů s novou webovou prezentací, se nEophyte mohli už od začátku pyšnit kvalitním fanouškovským zázemím.
Výchozí obrázek

Přední česká organizace nEophyte se může opět pyšnit aktivní CS 1.6 sestavou. Poté, co se tým zmítal v menších problémech, se opět vyjasňuje na tento znovuobnovený klan.

Nikomu nemohly začátkem listopadu uniknout informace o navrátu bývalého nejlepšího českého klanu nEophyte mezi aktivní a živoucí týmy. S velkým cílem přišly do týmu i velká jména a kromě menších problémů s novou webovou prezentací, se nEophyte mohli už od začátku pyšnit kvalitním fanouškovským zázemím.

Nejzajímavějším tahem nového manažerského vedení bylo přebrání bývalých NecroRaisers, kteří nadále naší scéně ukazovali, že nepatří do šrotu a musí se s nimi na všech větších akcích počítat. Bohužel se ale v novém působišti ani řádně neohřáli a už přišla první rána, který tým posadila na zadek. Chybné využití transferů a následný smurf v zápase proti eEriness, nastartoval menší krizi v týmu.

Roman "Fantomas" Bobčík, bývalý hráč týmů jako Defeaters nebo IUC-Gaming, odcestoval pracovně do Belgie, odkud by se měl vrátit možná až po Novém roce. Kapitán Tomáš "zEro" Bojanovský šáhl po slovenském reprezentantovi a jednom z nejlepších hráčů CS:Source, Ladislavu "GuardiaN" Kovácsovi. Ten by měl za Romana zaskočit po jeho pracovní stáž, bude pokračovat i poté, co se český přední hráč vrátí z Belgie?

Sestava nEophyte

{#Česká Republika} Tomáš "zEro" Bojanovský
{#Česká Republika} Milan "Pepik" Musil
{#Slovenská Republika} Ladislav "GuardiaN" Kovács
{#Česká Republika} Ondřej "arsas" Lhota
{#Česká Republika} Tomáš "small" Bortel

Dle slov vedení by se měli hráči zúčastnit prosincového Mezihernového turnaje a i některé z kvalitních evropských lig.

Zdroj: nEophyte
Štítky: nEophyte