Přejít k hlavnímu obsahu

Listopadových Top 10 CS týmů dle PLAYzone.cz

4. 12. 2010 | 15:42 Counter Strike 1.6
Portál PLAYzone.cz pokračuje se svou pravidelnou sérii hodnocení nejlepších deseti týmu na naší scéně. Tentokrát jsme se zaměřili na měsíc listopad, ve kterém týmy poměřovaly síly především v předních česko-slovenských ligách.Listopad je už dávno pár dní za námi a nám nezbývá nic jiného, než udělat rekapitulaci onoho podzimně-zimního měsíce. České a slovenské celky opět nabývají jistých tvarů, můžeme se před vánočními prázdninami těšit na pořádné sestavy? Nejlepší týmy se opět střetly v naší GIGABYTE lize, kde už právě skončila základní část. Dále pak jsme mohli vídat zápasy ve 5on5 Premiership na portálu ESL a koncem měsíce se někteří z nich utkaly na Mezihernovém turnaji.
Výchozí obrázek

Portál PLAYzone.cz pokračuje se svou pravidelnou sérii hodnocení nejlepších deseti týmu na naší scéně. Tentokrát jsme se zaměřili na měsíc listopad, ve kterém týmy poměřovaly síly především v předních česko-slovenských ligách.

Listopad je už dávno pár dní za námi a nám nezbývá nic jiného, než udělat rekapitulaci onoho podzimně-zimního měsíce. České a slovenské celky opět nabývají jistých tvarů, můžeme se před vánočními prázdninami těšit na pořádné sestavy? Nejlepší týmy se opět střetly v naší GIGABYTE lize, kde už právě skončila základní část. Dále pak jsme mohli vídat zápasy ve 5on5 Premiership na portálu ESL a koncem měsíce se někteří z nich utkaly na Mezihernovém turnaji.

   
   
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
 

Porota hodnotila dle informací, které byly každému rozeslány. Každý pak udělal vlastní žebříček, který byl ohodnocen bodovým systémem.

 
 Bodový systém je velmi jednoduchý, nejlepší tým získá 10 bodů, desátý celek získá bod 1.
 
 Žebříček pro měsíc listopad byl sestaven dle posledních hracích týdnů GIGABYTE ligy, vybraných zápasů 5on5 ESL Premiership a Mezihernového turnaje.
 
   
 
1.{#Česká Republika} eSuba
Pozice týmu v žebříčku se nezměnila 
130 bodů
2.{#Slovenská Republika} GAMiNG STORE96

113 bodů
3.{#Česká Republika} eErinessTým si v žebříčku polepšil
 
101 bodů
4.{#Česká Republika} eXtatusTým si v žebříčku pohoršil
 76 bodů
5.{#Slovenská Republika} pccko.sk
Nový tým v žebříčku
 60 bodů
6.{#Česká Republika} We own allTým si v žebříčku polepšil
 48 bodů 
7.{#Česká Republika} nEophyteTým si v žebříčku pohoršil
 41 bodů
7.{#Česká Republika} NecroRaisers
Tým si v žebříčku polepšil
 41 bodů
9.{#Česká Republika} Team 9mmNový tým v žebříčku
 26 bodů
10.{#Česká Republika} sixbanersNový tým v žebříčku
 20 bodů
 
   
   
   

Za portál PLAYzone.cz hlasovali: Michal Nagy, Jan Mrázek, Jiří Pacovský, Zdeněk Zoul, Milan Švejda a Tomáš Kotrla. Za zástupce klanů pak: David Hála, David Mestek, Michael Holý, Tomáš Chyba, David Urbánek, Vilém Meisner a Tomáš Masaryk.

Jaký by byl váš top10 za měsíc listopad?

Zdroj: PLAYzone