Přejít k hlavnímu obsahu

EPS: ninja nejlepším hráčem letošní sezóny

5. 12. 2010 | 16:22 Counter Strike 1.6
Kapitán Team Bavarian Heaven a možná i budoucí hráč mousesports, Vinh "ninja" Bui Thanh, se stal nejlepším hráčem sedmnácté sezóny ESL Pro Series. Ve finálové trojici se utkal tento vietnamský hráč s Manuelem "approx" Zeitzem a Manuelem "Tixo" Makohlem, který se stal i nejlepším K/D hráčem letošní sedmnácté sezóny ESL Pro Series. Souboj to byl opravdu těsný, ovšem porota nakonec vybrala kapitána TBH.
Výchozí obrázek

Kapitán Team Bavarian Heaven a možná i budoucí hráč mousesports, Vinh "ninja" Bui Thanh, se stal nejlepším hráčem sedmnácté sezóny ESL Pro Series.

Ve finálové trojici se utkal tento vietnamský hráč s Manuelem "approx" Zeitzem a Manuelem "Tixo" Makohlem, který se stal i nejlepším K/D hráčem letošní sedmnácté sezóny ESL Pro Series. Souboj to byl opravdu těsný, ovšem porota nakonec vybrala kapitána TBH.


ninja po zápase s Alternate ve finále LB (foto: ESL.eu)

S anketou o nejlepšího hráče byla souběžně spuštěna i anketa o nejlepšího nováčka. Tím se nakonec po loňském Kenanu "KenaN" Temmelovi stal Max "avenue" Höltgen, reprezentující barvy německé sekce Mortal Team Work. Vyhrál tak před dvojicí hráčů týmu ARSENIX Alexandrem "aBBEEE" Brinkmannem a Martenem "mat" Gehrkem.

 

Zdroj: ESL